Archivo de la categoría: Sport

Catamarà navegant

CURS DE VELA

S’apropa l’estiu i molts potser us heu plantejat la possibilitat de gaudir del nostre Mediterrani aprenent a navegar, activitat que es pot realitzar  durant tot l’any. Si sou d’aquestos esteu de sort ja que el Club de Vela Platja Llarga us ofereix la possibilitat d’apendre  la técnica de navegació en diferents disciplines. A escollir entre: monocasc, catamarà, patí català o windsurf.

Els cursos es realitzen amb monitors titulats i complint els requisits per gaudir de la navegació amb seguretat.

Durada 5 hores, es realitzaran vàries sessions de 2h.
Els cursos es realitzen entre les 10h i les 20h

Edat mínima 12 anys

Se acerca el verano y muchos quizás os habéis planteado la posibilidad de disfrutar de nuestro Mediterráneo aprendiendo a navegar, actividad que se puede realizar  durante todo el año. Si sois de estos estáis de suerte puesto que el Club de Vela Playa Larga os ofrece la posibilidad de aprender

la técnica de navegación en diferentes disciplinas. A escoger entre: monocasc, catamarán, patín catalán o windsurf.

Los cursos se realizan con monitores titulados y cumpliendo los requisitos para disfrutar de la navegación con seguridad.

Duración 5 horas, se realizarán varias sesiones de 2h.
Los cursos se realizan entre las 10h y las 20h

Edad mínima 12 años

 

CLUB DE VELA PLATJA LLARGA
Platja Llarga s/n 43007 Tarragona
+34 977 20 77 89
oficina@cvplatjallarga.org
www.cvplatjallarga.org

CURS DE VELA – CLUB MARÍTIM TARRAGONA

 

Aprén la técnica de navegació en diferents disciplines. A escollir entre: monocasc, catamarà, patí català o windsurf.   Els cursos es realitzen amb monitors titulats i complint els requisits per gaudir de la navegació amb seguretat.   Durada 5 hores, es realitzaran vàries sessions de 2h.
Els cursos es realitzen entre les 10h i les 20h.   Edat mínima 12 anys

Aprende la técnica de navegación en diferentes disciplinas. A escoger entre: monocasc, catamarán, patín catalán o windsurf. Los cursos se realizan con monitores titulados y cumpliendo los requisitos para disfrutar de la navegación con seguridad. Duración 5 horas, se realizarán varias sesiones de 2h.
Los cursos se realizan entre las 10h y las 20h. Edad mínima 12 años

CLUB DE VELA PLATJA LLARGA
Platja Llarga s/n 43007 Tarragona
+34 977 20 77 89
oficina@cvplatjallarga.org
www.cvplatjallarga.org

El projecte Camins de Tarragona, impulsat per l’Ajuntament de Tarragona, ha realitzat un inventari dels camins que hi ha al voltant de la ciutat i que discorren pels boscos de l’Anella Verda, per espais rústics i per terrenys no urbanitzables. S’han seleccionat aquells més adequats per passejar, caminar, anar en bicicleta, a cavall i relacionar-se amb els paisatges, els horitzons i admirar el ric patrimoni dels voltants com les pedreres romanes, els masos medievals, cúpules modernistes, torres de defensa, etc.

 

S’han senyalitzat 75 km de camins i s’ha posat molt d’èmfasi en recuperar en la mesura del possible els seus noms tradicionals. Alguns són vells camins rals que connectaven pobles, altres portaven a masos i partides i altres —com el camí de la costa o camí de ronda— servien per vigilar els perills que arribaven del mar i el contraband.

 

La xarxa balisada de Camins de Tarragona està senyalitzada amb marques grogues de continuïtat, tret que coincideixin amb trams de GR o de PR on es mantenen les marques dels itineraris de la FEEC, blanca i vermella pels GR i blanca i groga en el cas dels PR.

 

El proyecto Caminos de Tarragona, impulsado por el Ayuntamiento de Tarragona, ha realizado un inventario de los caminos que hay alrededor de la ciudad y que discurren por los bosques de la Anilla Verde, por espacios rústicos y por terrenos no urbanizables. Se han seleccionado aquellos más adecuados para pasear, andar, ir en bicicleta, a caballo y relacionarse con los paisajes, y poder admirar el rico patrimonio de los alrededores: canteras romanas, los cortijos medievales, cúpulas modernistas, torres de defensa, etc.

Se han señalizado 75 km de caminos y se ha puesto mucho énfasis en recuperar, dentro de lo posible, sus nombres tradicionales. Algunos son viejos caminos reales que conectaban pueblos, otros traían a cortijos y partidas y otras —como el camino de la costa o camino de ronda— servían para vigilar los peligros que llegaban del mar y el contrabando.

 


La red de Caminos de Tarragona está señalizada con marcas amarillas de continuidad, salvo que coincidan con tramos del GR o de PR donde se mantienen las marcas de los itinerarios de la FEEC, blanca y roja por los GR y blanca y amarilla en el caso de los PR.

Per a més informació:

http://www.tarragona.cat/lajuntament/conselleries/medi-ambient/camins-de-tarragona/el-projecte-camins-de-tarragona

 

  


TARRAGONA SAILS

Del 4 al 8 de maig, al Port de Tarragona (Serrallo) tindrà lloc una concentració de vaixells d’època. Aquesta trobada anirà acompanyada d’una fira de productes relacionats  amb el mar i la navegació.  Es una bona ocasió per gaudir d’aquestes joies del mar, de visitar-los en les jornades de portes obertes.    A part de la concentració, qualsevol altra dia es pot navegar amb  el bergantí Cyrano  desde el mateix Serrallo.  A la següent pàgina podeu obtenir més informació  www.cyrano.cat

Del 4 al 8 de mayo, en el  Port de Tarragona (Serrallo) habrá una concentración de barcos de época.  Habrá también una feria de  productos relacionados  con el mar y la navegación.  Es una buena ocasión para disfrutar  de estas joyas del mar, de visitarlas en las jornadas de puertas abiertas.    A parte de la concentración, cualquier otro dia  también se puede navegar en el bergantín Cyrano  desde el mismo Serrallo. En la página siguientes podeis obtener más información  www.cyrano.cat

IX MEETING INTERNACIONAL SIMCA

El proper dia 10 de maig  els aficionats als cotxes model SIMCA tindreu l’ocasió de veure’n una exhibició  a Torredembarra.  El lloc, Cal Llovet (c/ Pompeu Fabra), i a partir de les 17:00

L’acte comptarà amb l’actuació de la Sitjazz Band.

El próximo día 10 de mayo los aficionados a los coches del modelo SIMCA  tendreis la ocasión de ver una exhibición en Torredembarra. El lugar, Cal Llovet (c/ Pompeu Fabra), a partir de las 17:00.

El acto contará con la actuación de la Sitjazz Band.

 

 

Caminades – BTT

p1010130.jpg

Una de les nostres aficions es fer sortides a peu o amb BTT  pels voltants del poble, per camins poc transitats que trancorren entre camps de conreu.  Com que alguna de les  persones que ens han visitat   han demanat informació de camins,  hem decidit  començar a elaborar uns fitxes amb les caminades  que creiem poden ser de l’interès dels nostres visitants i que estan a la vostra disposició.  Pels amants de la BTT, també  estem  fent unes   rutes georeferenciades  que  si ens demaneu us les podem fer arribar. Només  caldrà portar botes, bicicleta i ganes … per fer esport!!!.  

Una de nuestras aficiones se hacer salidas a pie o en BTT por los alrededores del pueblo, por caminos poco transitados que trancurren entre campos de cultivo. Como alguna de las personas que nos han visitado han pedido información de caminos, hemos decidido empezar a elaborar unos fichas con las caminatas que creemos pueden ser del interés de nuestros visitantes y que están a vuestra disposición. Para los amantes de la BTT, también estamos haciendo unas rutas georeferenciades que si nos pedís os las podemos hacer llegar. Sólo traer las  botas, bicicleta y ganas … para hacer deporte!!!