Archivo de la categoría: Sin categoría

Carrossa Carnaval Torredembarra

CARNAVAL TORREDEMBARRA

El Carnaval de Torredembara, es farà del 8 al 13 de febrer. Un elements curiós del Carnaval de Torredembarra  es el Concurs de mascotes disfressades. Si esteu per la zona aquests dies, us deixo el programa del Carnaval

DIJOUS GRAS, 8 de febrer

A les 19 h, a la plaça del Castell. Arrivo de Sa Majestat Carnestoltes,

En arribar a la plaça Mossèn Joaquim Boronat

Presa de possessió del poder local. Coca de llardons i mistela (Preu 1 €) i coca i xocolata (Preu 1 €) , fins a exhaurir existències.

En cas de pluja, Sa Majestat Carnestoltes arribarà al Casal Municipal a les 20 h.

DIVENDRES DE CARNAVAL, 9 de febrer

A les 18 h, al Punt d’Informació Juvenil (carrer Capella, 6, 2n pis). Taller de màscares venecianes. Places limitades. Inscripcions al Punt d’Informació Juvenil, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h.

DISSABTE, 10 de febrer

A les 11 h, a la plaça del Castell. 15a edició del Concurs de mascotes disfressades. Desfilada de les mascotes i lliurament dels premis.

En acabar, a la plaça del Castell. Sortida de la Rua infantil acompanyats de La Fanfara, de Torredembarra i en arribar a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, espectacle infantil Catarsi a càrrec de la Cia. Top Guay.

A les 20 h, Concentració de carrosses al carrer de Pompeu Fabra. Concentració de comparses al carrer de Donya Guiomar.

A les 20.30 h, Sortida de la Gran Rua de Carnaval (carrer de Pompeu Fabra)

A les 23 h, al Casal Municipal. Ball de Carnaval amb el grup CoverHits i en acabar dj Enric.

DIUMENGE, 11 de febrer

A les 11.30 h, Concentració de carrosses a l’avinguda de Montserrat.

Concentració de comparses al passeig Marítim (davant de la Casona).

A les 12 h, Sortida de la Rua de Carnaval, pel passeig Marítim fins a Cal Bofill.

A les 15 h, a l’envelat de Cal Bofill Dinar de Carnaval. Preu 6 €.

A les 17 h, Batalla de confeti

Recorregut: carrer de la Capella, carrer d’Antoni Roig, carrer de Fancesc Moragas i passeig de la Sort.

DIMARTS, 13 de febrer

A les 19 h, al carrer de Pompeu Fabra Sortida de la comitiva fúnebre per a donar l’últim adéu a Sa Majestat Carnestoltes.

En arribar a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat Solemne enterrament de la sardina, encesa per part del Ball de Diables de Torredembarra. Es farà públic el veredicte del jurat i lliurament de reconeixements i en acabar sardinada. Preu 1 € (fins a exhaurir existències).

Gos disfressat

Gos disfressat – Carnaval Torrdembarra

El Carnaval de Torredembara, se hará del 8 al 13 de febrero. Un elementos curioso del Carnaval de Torredembarra es el Concurso de mascotas disfrazadas. Si estáis por la zona estos días, os dejo el programa del Carnaval

JUEVES “GRAS” , 8 de febrero

A las 19 h, en la plaza del Castell. Arrivo de Sa Majestad Carnestoltes

Al llegar a la plaza Padre Joaquim Boronat

Toma de posesión del poder local. Coca de llardons y mistela (Precio 1 €) y coca y chocolate (Precio 1 €) , hasta agotar existencias.

VIERNES DE CARNAVAL, 9 de febrero

A las 18 h, en el punto de Información Juvenil (calle Capella, 6, 2n piso). Taller de máscaras venecianas. Plazas limitadas. Inscripciones en el  punto de Información Juvenil, de lunes a viernes, de 17 a 20 h.

SÁBADO, 10 de febrero

A las 11 h, en la plaza del Castell. 15a edición del Concurso de mascotas disfrazadas. Desfile de las mascotas y entrega de los premios.

Al acabar, en la plaza del Castell. Salida del Desfile infantil acompañados de La Fanfara, de Torredembarra y al llegar a la plaza de Padre Joaquim Boronat, espectáculo infantil Catarsis a cargo de la Cía Top Guay.

A las 20 h, Concentración de carrozas a la calle de Pompeu Fabra. Concentración de comparsas a la calle de Doña Guiomar.

A las 20.30 h, Salida del Gran Desfile de Carnaval (calle de Pompeu Fabra)

A las 23 h, al Casal Municipal. Baile de Carnaval con el grupo CoverHits y al acabar dj Enric.

DOMINGO, 11 de febrero

A las 11.30 h, Concentración de carrozas a la avenida de Montserrat.

Concentración de comparsas al paseo Marítimo (ante la Casona).

A las 12 h, Salida del Desfile de Carnaval, por el paseo Marítimo hasta Hace falta Bofill.

A las 15 h, al entoldado de Hace falta Bofill Comer de Carnaval. Precio 6 €.

A las 17 h, Batalla de confeti

Recorrido: calle de la Capilla, calle de Antoni Roig, calle de Fancesc Moragas y paseo de la Sort.

MARTES, 13 de febrero

A las 19 h, en la calle de Pompeu Fabra Salida de la comitiva fúnebre para dar el último adiós a Sano Majestad Carnestoltes.

Al llegar a la plaza de Padre Joaquim Boronat Solemne entierro de la sardina, encendida por parte del Baile de Diablos de Torredembarra. Se hará público el veredicto del jurado y entrega de reconocimientos y al acabar sardinada. Precio 1 € (hasta agotar existencias).

Cartell Ranxets

RANXETS, LA CUINA DE TORREDEMBARRA

Sota el títol de “Ranxets, la cuina a Torredembarra” hi ha el projecte de 18 restaurants de Torredembarra  d’oferir  un recull de plats fets amb ingredients i productes bàsics del mar i del camp, que tothom tenia a l’abast a casa seva: alls, tomàquets, fruits secs, oli, vi, vi ranci, verdures i peixos de temporada.

Una generosa varietat que van des dels escabetxos, als musclos marinats, asmarris, alls cremats, fideuejats, romescos variats: sípia, pop, truita amb suc, bacallà amb tomàquet, xirles amb all i ceba, bull a l’all i pebre…  Cada Restaurant tindrà a la seva carta plats de Ranxets que durant l’any  2018 aniran canviant segons la disponibilitat dels productess al mercat i/o temporada.

Bajo el título de “Ranxets, la cocina de Torredembarra” hay el proyecto de 18 restaurantes de Torredembarra de ofrecer una compilación de platos hechos con ingredientes y productos básicos del mar y del campo, que todo el mundo tenía al alcance en su casa: ajos, tomates, frutos secos, aceite, vino, vino rancio, verduras y pescados de temporada.

Una generosa variedad que van desde los escabeches, a los mejillones marinados, asmarris, ajos quemados, fideuejats, romescos variados: sepia, pulpo , bacalao con tomate, xirles con ajo y cebolla, bull al ajo y pimienta… Cada Restaurante tendrá en su carta platos de Ranxets que durante el año 2018 irán cambiando según la disponibilidad de los productes en el  mercado y/o temporada.

http://gastronomiquestorredembarra.cat/ranxets/

 

Maqueta Tàrraco romana

TARRAGONA ROMANA – VISITA 27, 28 I 29/12/2017

A partir de la Maqueta de Tàrraco  descobriràs la Tàrraco Romana, des del Forum Provincial, la Torre del Pretori i el Circ, fins el majestuós Amfiteatre. Els dies de visita son:

Dimecres 27, Dijous 28 i Divendres 29, a les 11:00
Oficina d’Itinere (Portal del Roser, entrant a mà dreta)
9,50 € persona
8,00 € majors 65 anys i estudiants
4,50 € nens de 6 fins a 12 anys
El preu inclou:
Entrada al Pretori – Circ
Aparcament gratuït 2 h (aparcament Saavedra, avd. de Catalunya, 2)

RESERVES:

ITINERE
Baixada del Roser, 8 (Portal del Roser)
Tarragona
977 23 96 57
itinere@turismedetarragona.com

A partir de la Maqueta de Tàrraco descubrirás la Tàrraco Romana, desde el Forum Provincial, la Torre del Pretorio y el Circo, hasta el majestuoso Anfiteatro. Los días de visita son:

Miércoles 27, Jueves 28 y Viernes 29, a las 11:00
Oficina de Itinere (Portal de Roser, entrando a mano derecha)
9,50 € persona
8,00 € mayores 65 años y estudiantes
4,50 € niños de 6 hasta 12 años
El precio incluye:
Entrada al Pretorio – Circo
Aparcamiento gratuito 2 h (aparcamiento Saavedra, avd. de Cataluña, 2)

RESERVAS:

ITINERE
Bajada de Roser, 8 (Portal de Roser)
Tarragona
977 23 96 57

Festival Internacional Teatre de Tarragona

FITT 2017. FESTIVAL INTERNACIONAL TEATRE DE TARRAGONA

FITT 2017. Noves Dramatúrgies

FITT 2017, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona ( quarta edició) tindrà lloc  del 14 al 23 de Juliol.  Durant 10 dies, Tarragona s’omplirà de sensacions teatrals. Una nova oportunitat per gaudir de les propostes més avantguardistes, conèixer nous talents de les arts escèniques i descobrir nous espais.

El programa consta de 12 propostes de 6 països diferents i un llenguatge únic i universal: l’emoció. Estem convençuts que totes us sorprendran. Noves dramatúrgies al servei de l’espectador àvid de risc i de nous formats teatrals.

Es vol que tothom s’hi involucri i faci seu el Festival. S’ha incorporat el Young FITT, on sereu vosaltres qui decidireu amb el vostre vot i el vostre criteri quina ha estat la millor proposta d’aquesta edició. La companyia guanyadora obtindrà un premi econòmic per poder continuar la seva producció i portarà el nom de Tarragona en les properes representacions del seu espectacle. A què estàs esperant? El FITT comença amb tu.

El Festival Internacional de Teatro de Tarragona (cuarta edición) tendrá lugar del 14 al 23 de Julio. Durante 10 días, Tarragona se llenará de sensaciones teatrales. Una nueva oportunidad para disfrutar de las propuestas más vanguardistas, conocer nuevos talentos de las artes escénicas y descubrir nuevos espacios.

El programa consta de 12 propuestas de 6 países diferentes y un lenguaje único y universal: la emoción. Estamos convencidos de que todas os sorprenderán. Nuevas dramaturgias al servicio del espectador ávido de riesgo y de nuevos formatos teatrales.

Se quiere que todo el mundo se involucre y haga suyo el Festival. Se ha incorporado el Young FITT, donde seréis vosotros quienes decidiréis  con vuestro voto y  criterio cuál ha sido la mejor propuesta de esta edición. La compañía ganadora obtendrá un premio económico para poder continuar su producción y llevará el nombre de Tarragona en las próximas representaciones de su espectáculo. ¿A qué estás esperando? El FITT comienza contigo.

 

Programa de actos:

http://fitt.cat/category/espectacles-fitt/

 

Foguera de Sant Joan

NIT DE SANT JOAN

SANT JOAN A TARRAGONA

Com cada any  s’apropa la nit més màgica, la NIT DE SANT JOAN.  Molts actes programats, desde l’arribada del foc, divendres 23 a les 19:30, a les 23:00 la Cercavila del Foc pels carrers de la Part  Alta  i a les 00:30   la Revetlla  i els castells del dia 24.

Como cada año, se hacerca la noche más mágica, la NIT DE SANT JOAN. Muchos actos programados, desde la llegada del fuego, viernes 23 a las 19:30, a las 23:00 Cercavila del fuego por las calles de la Part Alta y a las 00:30 la Verbena y los “castells” el dia 24 por la tarde. 

Programa de actos:

http://www.tarragona.cat/cultura/fitxers/altres/programa-sant-joan-2017

 

Fotos de plats de cuina romana

XX JORNADES GASTRONOMIQUES CUINA ROMANA

De l’11 al 28 de maig, el  Tàrraco a Taula  ens portarà sabors i aromes de la cuina romana. Varis restaurants de Tarragona ofereixen menús de gastronomia romana.

Del 11 al 28 de mayo, el Tàrraco Taula nos llevará sabores y aromas de la cocina romana. Varios restaurantes de Tarragona ofreceran menús basados en la gastronomia romana.

Cursa Pint del Diable 2017

8a CURSA PONT DEL DIABLE

 

El proper diumenge 30 d’abril tindrà lloc la Cursa Pont del Diable. Per vuitena vegada, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau organitza la cursa de 10,5 km. Sortint de Sant Pere i Sant Pau va pels    boscos propers fins    l’aqueducte romà del Pont del Diable.

-8:00 a 09:30 Lliurament dorsals al local de la Colla Castellera

-10:00 Sortida

-11:30 Liurament premis

-12 Cursa Infantil

El próximo domingo 30 de abril tendrá lugar la Cursa Pont del Diablo. Por octava vez, la Colla Castellera de Sant Pere y Sant Pau organiza la cursa de 10,5 km. Saliendo de Sant Pere y Sant Pau va por los bosques cercanos hasta el aqueducte romano del Pont  del Diable.

-8:00 a 09:30 Entrega dorsales en ell local de la Colla Castellera

-10:00 Salida

-11:30 Entrega de  premios

-12 Salida infantiles 

Per a més informació:

http://www.cursapontdeldiable.com

Fotografia desfilada Festa Medieval de Montblanc

30a SETMANA MEDIEVAL DE MONTBLANC

 

Del 21 d’abril a l’1 de maig tindrà lloc la Sermana Medieval de Montblanc. Hi podreu veure el mercat medieval, l’escola cavalleresca, la mostra d’oficis i gastronomia de la comarca, coques, formatges, vins, licors, etc. Declarada Festa d’Interès Turístic Nacional pel Govern de l’Estat i Festa d’Interès Turístic per la Generalitat de Catalunya.

Del 21 de abril al 1 de mayo tendrá lugar la Sermana Medieval de Montblanc. Podréis ver el mercado medieval, la escuela cavalleresca, la muestra de oficios y gastronomía de la comarca, cocas, quesos, vinos, licores, etc. Declarada Fiesta de Interés Turístico Nacional por el Gobierno del Estado y Fiesta de Interés Turístico por la Generalitat de Cataluña.

Pragrame d’actes

http://setmanamedieval.cat/pdfs/00-PROGRAMA_SETMED17_V3.pdf

BICICLETADA POPULAR / EXHIBICIÓ AÈRIA

 

El darrer cap de setmana d’abril hi ha  una doble activitat d’allò més diferent. El dissabte 29 tindrà lloc l’exhibició aèria a carrec de  i el diumenge 30 es celebrarà la Bicilietada popular de Tarragona.

Exhibició aèria: El dissabte 29, a les 12:30,  l’equip Bravo 3 de Repsol  ens oferirà un espectacle de figures i acrobàcies  davant la Platja del Miracle

Bicicletada: La sortida Sortida a les 10 h del diumenge 30 d’abril  i arribada aproximada del primer ciclista infantil a les 10.20 i del primer ciclista adult a les 11 h.

Inscripcions:

Inscripcions a partir del 7 d’abril a les instal·lacions esportives municipals de Bonavista, Riuclar, Serrallo i Part Baixa, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. En horari d’obertura de les instal·lacions i en línia a www.bicicletadatarragona.cat

El tancament d’inscripcions on line serà el divendres 28 a les 23.59 h i presencialment el dissabte 29 a les 20.00 h.

 

El último fin de semana de abril hay una doble actividad de lo más diferente. El sábado 29 tendrá lugar la exhibición aérea a cargo del Equipo Bravo 3 de Repsol  y el domingo 30 se celebrará la Bicicletada popular de Tarragona.

Exhibición aérea: El sábado 29, a las 12:30, el equipo Bravo 3 de Repsol nos ofrecerá un espectáculo de figuras y acrobacias ante la Playa de Miracle

Bicicletada: La salida a las 10 h del domingo 30 de abril y llegada aproximada del primer ciclista infantil a las 10.20 y del primer ciclista adulto a las 11 h.

Inscripciones: A partir del 7 de abril a las instalaciones deportivas municipales de Bonavista, Riuclar, Serrallo y Parte Baja, San Pedro y Santo Pau y Santo Salvador. En horario de apertura de las instalaciones y en linea a www.bicicletadatarragona.cat

El cierre de inscripciones on line será el viernes 28 a las 23.59 h y presencialmente el sábado 29 a las 20.00 h.

SORTIDA A L’ENTORN NATURAL DE TAMARIT

TAMARIT – DESEMBOCADURA DEL GAIA

Cada últim diumenge de mes, de 11:00  a 13:00  es fa una visita guiada a l’espai natural de la desembocadura del riu Gaià i l’hort de la Sínia. (zona Altafulla). Per a totes aquelles persones interessades, les dades de contacte son:

Cada último domingo de mes, de 11:00 a 13:00 hay una visita guiada al espacio natural de la desembocadura del riu Gaià i al huerto de la Sínia (zona Altafulla). Para los que esteis interesados, os dejo los datos de contacto:

Telf. 655 486 115  –  joan@hortdelasinia.com