SCAN Festival fotografia

SCAN FESTIVAL FOTOGRAFIA 2018 – TARRAGONA

SCAN Festival  tindrà lloc a Tarragona del 18 d’octubre al 9 de desembre. És  el festival de fotografia més important de Catalunya i un dels més importants del sud d’Europa. Promou la  fotografia com a mitjà d’expressió, amb una especial atenció a la divulgació dels nous artistes vinculats al món de la imatge.

SCAN Tarragona està organitzat per l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, sota la direcció de Fundació Forvm per a la Fotografia.

Aquestos son els espais de Tarragona que exposaran fotografia:   als Tinglados del Port de Tarragona hi trobarem Talent Latent; al Teatret del Serrallo, l’activitat Full Contact i el Petit SCAN; les exposicions, a la Fundació Forvm o el Museu d’Art Modern, entre molts d’altres espais; a l’Escola d’Art i Disseny (EADT), unes jornades de reflexió; i activitats diverses en molts indrets de la ciutat.

SCAN Festival  tendrá lugar en Tarragona del 18 de octubre al 9 de diciembre. Es  el festival de fotografía más importante de Cataluña y uno de los más importantes del sur de Europa. Promueve la  fotografía como medio de expresión, con una especial atención a la divulgación de los nuevos artistas vinculados al mundo de la imagen.

SCAN Tarragona está organizado por el Ayuntamiento de Tarragona y la Generalitat de Cataluña, bajo la dirección de Fundación Forvm para la Fotografía.

Estos son  los espacios de Tarragona que expondrán fotografía:  en los Tinglados del Puerto de Tarragona encontraremos Talento Latente; al Teatret del Serrallo, la actividad Full Contact y el Pequeño SCAN; las exposiciones, a la Fundación Forvm o el Museo de Arte Moderno, entre muchos otros espacios; en la Escuela de Arte y Diseño (EADT), unas jornadas de reflexión; y actividades diversas en muchos lugares de la ciudad.

Home

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *