Archivo de la categoría: Monuments

Maqueta Tàrraco romana

TARRAGONA ROMANA – VISITA 27, 28 I 29/12/2017

A partir de la Maqueta de Tàrraco  descobriràs la Tàrraco Romana, des del Forum Provincial, la Torre del Pretori i el Circ, fins el majestuós Amfiteatre. Els dies de visita son:

Dimecres 27, Dijous 28 i Divendres 29, a les 11:00
Oficina d’Itinere (Portal del Roser, entrant a mà dreta)
9,50 € persona
8,00 € majors 65 anys i estudiants
4,50 € nens de 6 fins a 12 anys
El preu inclou:
Entrada al Pretori – Circ
Aparcament gratuït 2 h (aparcament Saavedra, avd. de Catalunya, 2)

RESERVES:

ITINERE
Baixada del Roser, 8 (Portal del Roser)
Tarragona
977 23 96 57
itinere@turismedetarragona.com

A partir de la Maqueta de Tàrraco descubrirás la Tàrraco Romana, desde el Forum Provincial, la Torre del Pretorio y el Circo, hasta el majestuoso Anfiteatro. Los días de visita son:

Miércoles 27, Jueves 28 y Viernes 29, a las 11:00
Oficina de Itinere (Portal de Roser, entrando a mano derecha)
9,50 € persona
8,00 € mayores 65 años y estudiantes
4,50 € niños de 6 hasta 12 años
El precio incluye:
Entrada al Pretorio – Circo
Aparcamiento gratuito 2 h (aparcamiento Saavedra, avd. de Cataluña, 2)

RESERVAS:

ITINERE
Bajada de Roser, 8 (Portal de Roser)
Tarragona
977 23 96 57

Façana de la catedral de Tarragona

“MAGNA VOCE” VEUS, CANTS I HISTÒRICS MEDIEVALS

 

MAGNA VOCE, es una visita diferents per diversos indrets de la part alta de Tarragona. Una passejada per la Muralla, el Pretori, el Call Jueu, el Pla de la Seu i Catedral i l’església de Sant Llorenç. Posaran veu a aquests testimonis muts del passat per gaudir i conèixer la història  medieval de Tarragona. Dia 6 de maig a les 11:00. Duració de la visita 2 h 30′.  Reserva prèvia: 659 111 081

MAGNA VOCE, se una visita diferentes por varios lugares de la parte alta de Tarragona. Una paseo por la Muralla, el Pretorio, el Call Judío, el Pla  de la Seu  y Catedral y la iglesia de Sant Llorenç. Pondrán voz a estos testigos mudos del pasado para disfrutar y conocer la historia medieval de  Tarragona. Dia 6 de mayo  a las 11:00. Duración de la visita 2 h 30′.  Reserva prévia: 659 111 081

Gent amb bicicleta davant l'amfiteatre

EBIKE TOUR – TARRAGONA CIUTAT

UNA VISITA DIFERENT

Us proposem una visita per Tarragona en e-bike perfecta per conèixer tota la ciutat. La ruta guiada ens durà a l’amfiteatre romà, les platges, el port i el típic barri pescador del Serrallo. Creuareu la ciutat de punta a punta, per la Rambla Nova i també pels carrers del centre històric fins la catedral.

Os proponemos una visita por Tarragona en e-bike perfecta para conocer  toda la ciudad. La ruta guiada nos llevará al amfiteatro romano, las playas, el puerto y el típico barrio pescador del Serrallo. Cruzareis la ciudad  de punta a punta, por la Rambla Nova y también por las calles  del centro histórico hasta  la catedral.

Contacte: ITINERE, c/ Baixada del Roser, 8 de Tarragona. Telf. 977 239 657

http://www.turismedetarragona.com/ebike_tours_tarragona.html

 

El projecte Camins de Tarragona, impulsat per l’Ajuntament de Tarragona, ha realitzat un inventari dels camins que hi ha al voltant de la ciutat i que discorren pels boscos de l’Anella Verda, per espais rústics i per terrenys no urbanitzables. S’han seleccionat aquells més adequats per passejar, caminar, anar en bicicleta, a cavall i relacionar-se amb els paisatges, els horitzons i admirar el ric patrimoni dels voltants com les pedreres romanes, els masos medievals, cúpules modernistes, torres de defensa, etc.

 

S’han senyalitzat 75 km de camins i s’ha posat molt d’èmfasi en recuperar en la mesura del possible els seus noms tradicionals. Alguns són vells camins rals que connectaven pobles, altres portaven a masos i partides i altres —com el camí de la costa o camí de ronda— servien per vigilar els perills que arribaven del mar i el contraband.

 

La xarxa balisada de Camins de Tarragona està senyalitzada amb marques grogues de continuïtat, tret que coincideixin amb trams de GR o de PR on es mantenen les marques dels itineraris de la FEEC, blanca i vermella pels GR i blanca i groga en el cas dels PR.

 

El proyecto Caminos de Tarragona, impulsado por el Ayuntamiento de Tarragona, ha realizado un inventario de los caminos que hay alrededor de la ciudad y que discurren por los bosques de la Anilla Verde, por espacios rústicos y por terrenos no urbanizables. Se han seleccionado aquellos más adecuados para pasear, andar, ir en bicicleta, a caballo y relacionarse con los paisajes, y poder admirar el rico patrimonio de los alrededores: canteras romanas, los cortijos medievales, cúpulas modernistas, torres de defensa, etc.

Se han señalizado 75 km de caminos y se ha puesto mucho énfasis en recuperar, dentro de lo posible, sus nombres tradicionales. Algunos son viejos caminos reales que conectaban pueblos, otros traían a cortijos y partidas y otras —como el camino de la costa o camino de ronda— servían para vigilar los peligros que llegaban del mar y el contrabando.

 


La red de Caminos de Tarragona está señalizada con marcas amarillas de continuidad, salvo que coincidan con tramos del GR o de PR donde se mantienen las marcas de los itinerarios de la FEEC, blanca y roja por los GR y blanca y amarilla en el caso de los PR.

Per a més informació:

http://www.tarragona.cat/lajuntament/conselleries/medi-ambient/camins-de-tarragona/el-projecte-camins-de-tarragona

 

  


NITS AL CASTELL

Els dissabtes del mes d’agost no us podeu perdre les nits al Castell de la Nou.  En el marc incomparable de la terrassa del castell han programat quatre  actuacions. Seieu a la fresca, amb una copa a la ma i gaudiu dels concerts!!!.

També a les sales del castell, el Col.lectiu Group fa una exposició de Pintura, escultura, muntatge i perfomances.

Los sábados del mes de agosto, a las 22:00, no os podeis perder las noches al Castell de la Nou .  En el marco incomparable de la terraza del castell han programado cuatro  actuaciones.  Disfrutad el fresco de la noche, con una copa en la mano  i disfrutad de los conciertos!!!.

También a las salas del castell, el Col.lectiu Group hace  una exposición de Pintura, escultura, montaje y  perfomances.

CONCERTS A LA RUTA DEL CISTER

Del 17 de juliol al 21 d’agost  tindrà lloc la sisena edició de concerts als monestirs de la Ruta del Cister.  Es una bona oportunitat per conèixer els tres monestirs i alhora gaudir d’un concert dins d’aquests preciosos monuments.  Per a més informació i reserva d’entrades: 977 871 247.  www.larutadelcister.info

Del 17 de julio al 21 de agosto  tendrá lugar la sexta edición de conciertos  en los monasterios  de la Ruta del Cister.  Es una buena oportunidad para conocer los tres  monasterios  y disfrutar  de un concierto dentro de estos preciosos monumentos.  Para mas información y reserva de entradas: 977 871 247. www.larutadelcister.info

PAISATGES DE VI

vinyes 2He descobert una web molt interessant sobretot per aquelles persones amants  de tot allò relacionat amb el vi. Els autors us proposen quatre rutes per les denominacions d’origen: Montsant, Priorat, Conca de Barberà i Terra Alta.  Trobareu el seu itinerari a les oficines de turisme de cada comarca en format MP3 o CD, també us el podeu baixar des de l’adreça web que (www.paisatgesdelvi.com). Us recomano aquestes rutes per les nostres comarques per conèixer de més a prop la cultura del vi, el passat i el present dels territoris del sud de Catalunya i la seva gent, gaudiu dels seus paisatges, olors, colors, dels extraordinaris cellers   i  dels excel.lents vins!!!.

vinyes

He descubierto una web muy interesante sobre todo por aquellas personas amantes de todo aquello relacionado con el vino. Los autores os proponen  cuatro rutas por las denominaciones de origen: Montsant, Priorat, Conca de Barberà y Terra Alta. Encontraréis su itinerario a las oficinas de turismo de cada comarca en formato MP3 o CD, también os lo podéis bajar desde la  dirección  (www.paisatgesdelvi.com). Os recomiendo estas rutas por nuestras comarcas por conocer de  cerca la cultura del vino, el pasado y el presente de los territorios del sur de Catalunya y su gente, disfrutareis  de sus paisajes, olores, colores, de las extraordinarias bodegas y de los excelentes vinos!!!.

FOMENT CASTELLS BAIX GAIÀ

castell-catllarEl passat dia 22 de desembre de 2008 es va signar un conveni entre l’Institut Comarcal d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic del Tarragonès (ICODE) i els municipis del Baix Gaià per tirar endavant el Pla de foment turístic dels Castells del Baix Gaià. El projecte està avaluat en 600.000 euros que aportaran la Generalitat, el Consell Comarcal i els ajuntaments afectats.

El conveni , elaborat per la URV amb la supervisió i aprovació dels ajuntaments d’Altafulla, el Catllar, Creixell, la Nou de Gaià, la Pobla de Montornès, Renau, la Riera de Gaià, Roda de Barà, Salomó, Torredembarra, i Vespella de Gaià, va signar-se en un acte oficial, al Castell del Catllar, on s’ubicarà el centre d’interpretació de tot el conjunt.

El pasado día 22 de diciembre de 2008 se firmó un convenio entre el Instituto Comarcal de Ocupación y Desarrollo Económico del Tarragonés (ICODE) y los municipios del Baix Gaià para impulsar el Plan de fomento turístico de los Castillos del Baix Gaià. El proyecto está evaluado en 600.000 euros que aportarán la Generalitat, el Consell Comarcal y los ayuntamientos afectados. El convenio , elaborado por la URV con la supervisión y aprobación de los ayuntamientos de Altafulla, el Catllar, Creixell, la Nou de Gaià, la Pobla de Montornès, Renau, la Riera de Gaià, Roda de Barà, Salomó, Torredembarra, y Vespella de Gaià, se firmó en el Castillo del Catllar, donde se ubicará el centro de interpretación de todo el conjunto.

CASTELLS DEL BAIX GAIÀ

L’excursió passa pels vuit castells de la Comarca del Tarragonès, situats en l’anomenat Baix Gaià, als termes municipals de Tarragona, Altafulla, la Riera, el Catllar, Vespella, la Nou de Gaià i la Pobla de Montornès i té com a eixos vertebradors el riu i el sender GR-92.  La ruta es por fer en cotxe, a peu o en BTT  i es pot començar en qualsevol punt.

La ruta està senyalitzada  mitjançant senyals verticals situats al llarg de tot el recorregut.

La excursión  pasa por los ocho “castells” de la Comarca del Tarragonès, situados en el llamado  Baix Gaià, en los términos municipales de Tarragona, Altafulla, la Riera, el Catllar, Vespella, la Nou de Gaià y la Pobla de Montornès y  tiene como ejes vertebradores el rio y el sendero  GR-92.  La ruta se puede hacer  en coche, a pié o en BTT  y se puede empezar  en cualquier punto.

La ruta está señalizada mediante señales verticales  situados en todo el recorrido.