Archivo de la categoría: Events

SCAN Festival fotografia

SCAN FESTIVAL FOTOGRAFIA 2018 – TARRAGONA

SCAN Festival  tindrà lloc a Tarragona del 18 d’octubre al 9 de desembre. És  el festival de fotografia més important de Catalunya i un dels més importants del sud d’Europa. Promou la  fotografia com a mitjà d’expressió, amb una especial atenció a la divulgació dels nous artistes vinculats al món de la imatge.

SCAN Tarragona està organitzat per l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, sota la direcció de Fundació Forvm per a la Fotografia.

Aquestos son els espais de Tarragona que exposaran fotografia:   als Tinglados del Port de Tarragona hi trobarem Talent Latent; al Teatret del Serrallo, l’activitat Full Contact i el Petit SCAN; les exposicions, a la Fundació Forvm o el Museu d’Art Modern, entre molts d’altres espais; a l’Escola d’Art i Disseny (EADT), unes jornades de reflexió; i activitats diverses en molts indrets de la ciutat.

SCAN Festival  tendrá lugar en Tarragona del 18 de octubre al 9 de diciembre. Es  el festival de fotografía más importante de Cataluña y uno de los más importantes del sur de Europa. Promueve la  fotografía como medio de expresión, con una especial atención a la divulgación de los nuevos artistas vinculados al mundo de la imagen.

SCAN Tarragona está organizado por el Ayuntamiento de Tarragona y la Generalitat de Cataluña, bajo la dirección de Fundación Forvm para la Fotografía.

Estos son  los espacios de Tarragona que expondrán fotografía:  en los Tinglados del Puerto de Tarragona encontraremos Talento Latente; al Teatret del Serrallo, la actividad Full Contact y el Pequeño SCAN; las exposiciones, a la Fundación Forvm o el Museo de Arte Moderno, entre muchos otros espacios; en la Escuela de Arte y Diseño (EADT), unas jornadas de reflexión; y actividades diversas en muchos lugares de la ciudad.

Home

Sala Espai Turisme de Tarragona

ESPAI TURISME

Espai Turisme, com el seu nom indica, aquest és un espai dedicat al món del turisme en general. S’hi poden veure   exposicions, rodes de premsa, presentacions, xerrades, conferències, tallers d’aprenentatge i activitats de divulgació històrica, entre molts altres esdeveniments.  És un espai en el qual s’estableix un vincle entre l’activitat pública i l’activitat privada, entre l’habitant i el visitant. És un marc per a la convivència i per al desenvolupament d’activitats i estratègies que hi adquireixen una forma escènica i que defineixen el model turístic a la ciutat.

Acabada la Setmana Santa,  a l’Espai Turisme podreu veure  un recull d’imatges fetes entre finals dels anys 90 i inicis de l’any 2000 que mostren les escenes i els moments de fervor viscuts pels aspirants, confrares, germans i congregants que fan possible totes les processons que recorren els carrers del casc antic, des de Diumenge de Rams fins al Divendres Sant i que destaquen els valors històrics i arqueològics de l’antiga Tàrraco.

Espai Turisme, como su nombre indica, este es un espacio dedicado en el mundo del turismo en general. Se pueden ver   exposiciones, ruedas de prensa, presentaciones, charlas, conferencias, talleres de aprendizaje y actividades de divulgación histórica, entre otros muchos acontecimientos.  Es un espacio en el cual se establece un vínculo entre la actividad pública y la actividad privada, entre el habitante y el visitante. Es un marco para la convivencia y para el desarrollo de actividades y estrategias que adquieren una forma escénica y que definen el modelo turístico a la ciudad.

Acabada la Semana Santa,  en el Espai Turisme podréis ver  una compilación de imágenes hechas entre finales de los años 90 a  inicios del año 2000 que muestran las escenas y los momentos de fervor vividos por los aspirantes, cofrades, hermanos y congregants que hacen posible todas las procesiones que recorren las calles del casco antiguo, desde Domingo de Ramos hasta el Viernes Santo y que destacan los valores históricos y arqueológicos de la antigua Tàrraco.

C. Major, 37
+34 977 250 795
turisme@tarragona.cat

 

Fira Oli DO Siurana

FIRA OLI D.O. SIURANA – TARRAGONA

Del divendres 1 al diumenge 3 de desembre, a la Rambla Nova de Tarragona hi tindrà lloc la Fira de l’Oli de la D.O. Siurana.

El divendres a les 17:30 hi haurà un berenar infantil, pa xocolata i oli nou

El dissabte 2, a les 10:00, esmorzar popular solidari on es podrà degustar l’oli nou.

El diumenge hi haurà un showcooking amb l’elaboració de productes saludables. També hi haurà degustació de l’oli nou i de vermouth.

Durant la Fira es podrà comprar oli  en els diferents stands que hi haurà

Del viernes 1 al domingo 3 de diciembre, a la Rambla Nueva de Tarragona tendrá lugar la Feria del Aceite de la D.O. Siurana.

El viernes a las 17:30 habrá una merienda infantil, pan chocolate y aceite nuevo

El sábado 2, a las 10:00, almorzar popular solidario donde se podrá degustar el aceite nuevo.

El domingo habrá un showcooking con la elaboración de productos saludables. También habrá degustación del aceite nuevo y de vermouth.

Durante la Feria se podrá comprar aceite en los diferentes stands que habrá

Programa de la festa:

http://Del divendres 1 al diumenge 3 de desembre, a la Rambla Nova de Tarragona hi tindrà lloc la Fira de l’Oli de la D.O. Siurana

Cartell

11è TEATRE MAGIC A TARRAGONA – LA CANONJA

Aquesta proposta dirigida pel Mag Gerard s’ha consolidat en les seves diverses edicions, aconseguint una nova dimensió social i convertint-se en un referent cultural.  En aquest gran esdeveniment han actuat els mags i il·lusionistes més famosos, representatius i de més prestigi del nostre país, que en molts casos actuaven per primera vegada a la província de Tarragona: Juan Tamariz, Anthony Blake, la maga Inés, Màgic Andreu, l’americà Avner The Eccentric, el francès Pilou premiat amb el Gran Premi Mundial de Màgia o els argentins Brando y Silvana. La filosofia d’aquest singular festival és retornar la màgia al seu lloc d’origen: els teatres.

Esta propuesta dirigida por el Mago Gerard se ha consolidado en sus diversas ediciones, consiguiendo una nueva dimensión social y convirtiéndose en un referente cultural. En este gran acontecimiento han actuado los magos e ilusionistas más famosos, representativos y de más prestigio de nuestro país, que en muchos casos actuaban por primera vez en la provincia de Tarragona: Juan Tamariz, Anthony Blake, la maga Inés, Mágico Andreu, el americano Avner TheEccentric, el francés Pilou premiado con el Gran Premio Mundial de Magia o los argentinos Brandoy Silvana. La filosofía de este singular festival es devolver la magia a su lugar de origen: los teatros.

Programa: www.teatremagic.es

 

foto nocturna de la muralla de Tarragona

NIT DE MUSEUS

INFORMACIÓ PRÀCTICA

La Nit dels Museus es celebrarà el proper dissabte 20 de maig de 2017.  S’han programat 4 grups que començaran en horaris i llocs diferents. Tots els grups passaran per les 7 institucions participants. Les diferents rutes començaran molt puntualament a l’horari i lloc indicat.

Activitat gratuïta. Nombre de places limitades. Imprescindible fer reserva prèvia.

GRUP RAMBLA: 18:00 hores. Lloc de trobada: CaixaForum Tarragona (Carrer Cristòfor Colom, 2. Al costat de la font del Centenari)

GRUP PART ALTA: 18:00 hores. Lloc de trobada: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5)

GRUP RAMBLA: 21:00 hores. Lloc de trobada: CaixaForum Tarragona (Carrer Cristòfor Colom, 2. Al costat de la font del Centenari)

GRUP PART ALTA: 21:00 hores. Lloc de trobada: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5)

RESERVES

Per fer la reserva:

– envieu un correu electrònic a reserves@aurigasc.com indicant: el nombre de persones interessades, preferència d’horari i un nom, telèfon i adreça electrònica de contacte. Se us enviarà un correu electrònic de resposta confirmant la disponibilitat de places en la ruta sol·licitada.

– truqueu al telèfon 977 22 54 94 de dilluns a divendres de 9:00h a 17:00h.

En qualsevol cas, se us haurà de confirmar la disponibilitat de places.

Les inscripcions es tancaran a les 17:00 hores del dijous 18 de maig de 2017.

INFORMACIÓN PRÁCTICA

La Noche de los Museos se celebrará el próximo sábado 20 de mayo de 2017. Se han programado 4 grupos que empezarán en horarios y lugares diferentes. Todos los grupos pasarán por las 7 instituciones participantes. 

Actividad gratuita. Número de plazas limitadas. Imprescindible hacer reserva previa.

GRUPO RAMBLA: 18:00 horas. Lugar de encuentro: Caixaforum Tarragona (Calle Cristòfor Colom, 2. Junto a la fuente del Centenario)

GRUPO PARTE ALTA: 18:00 horas. Lugar de encuentro: Museo Nacional Arqueológico de Tarragona (Plaza del Rey, 5)

GRUPO RAMBLA: 21:00 horas. Lugar de encuentro: Caixaforum Tarragona (Calle Cristòfor Colom, 2. Junto a la fuente del Centenario)

GRUPO PARTE ALTA: 21:00 horas. Lugar de encuentro: Museo Nacional Arqueológico de Tarragona (Plaza del Rey, 5)

RESERVAS

Para hacer la reserva:

– enviáis un correo electrónico a reserves@aurigasc.com indicando: el número de personas interesadas, preferencia de horario y un nombre, teléfono y dirección electrónica de contacto. Se os enviará un correo electrónico de respuesta confirmando la disponibilidad de plazas en la ruta solicitada.

– Llamar al teléfono 977 22 54 94 de lunes a viernes de 9:00h a 17:00h.

En cualquier caso, se os tendrá que confirmar la disponibilidad de plazas.

Las inscripciones se cerrarán a las 17:00 horas del jueves 18 de mayo de 2017.

Fotos de plats de cuina romana

XX JORNADES GASTRONOMIQUES CUINA ROMANA

De l’11 al 28 de maig, el  Tàrraco a Taula  ens portarà sabors i aromes de la cuina romana. Varis restaurants de Tarragona ofereixen menús de gastronomia romana.

Del 11 al 28 de mayo, el Tàrraco Taula nos llevará sabores y aromas de la cocina romana. Varios restaurantes de Tarragona ofreceran menús basados en la gastronomia romana.

Cursa Pint del Diable 2017

8a CURSA PONT DEL DIABLE

 

El proper diumenge 30 d’abril tindrà lloc la Cursa Pont del Diable. Per vuitena vegada, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau organitza la cursa de 10,5 km. Sortint de Sant Pere i Sant Pau va pels    boscos propers fins    l’aqueducte romà del Pont del Diable.

-8:00 a 09:30 Lliurament dorsals al local de la Colla Castellera

-10:00 Sortida

-11:30 Liurament premis

-12 Cursa Infantil

El próximo domingo 30 de abril tendrá lugar la Cursa Pont del Diablo. Por octava vez, la Colla Castellera de Sant Pere y Sant Pau organiza la cursa de 10,5 km. Saliendo de Sant Pere y Sant Pau va por los bosques cercanos hasta el aqueducte romano del Pont  del Diable.

-8:00 a 09:30 Entrega dorsales en ell local de la Colla Castellera

-10:00 Salida

-11:30 Entrega de  premios

-12 Salida infantiles 

Per a més informació:

http://www.cursapontdeldiable.com

Fotografia desfilada Festa Medieval de Montblanc

30a SETMANA MEDIEVAL DE MONTBLANC

 

Del 21 d’abril a l’1 de maig tindrà lloc la Sermana Medieval de Montblanc. Hi podreu veure el mercat medieval, l’escola cavalleresca, la mostra d’oficis i gastronomia de la comarca, coques, formatges, vins, licors, etc. Declarada Festa d’Interès Turístic Nacional pel Govern de l’Estat i Festa d’Interès Turístic per la Generalitat de Catalunya.

Del 21 de abril al 1 de mayo tendrá lugar la Sermana Medieval de Montblanc. Podréis ver el mercado medieval, la escuela cavalleresca, la muestra de oficios y gastronomía de la comarca, cocas, quesos, vinos, licores, etc. Declarada Fiesta de Interés Turístico Nacional por el Gobierno del Estado y Fiesta de Interés Turístico por la Generalitat de Cataluña.

Pragrame d’actes

http://setmanamedieval.cat/pdfs/00-PROGRAMA_SETMED17_V3.pdf

BICICLETADA POPULAR / EXHIBICIÓ AÈRIA

 

El darrer cap de setmana d’abril hi ha  una doble activitat d’allò més diferent. El dissabte 29 tindrà lloc l’exhibició aèria a carrec de  i el diumenge 30 es celebrarà la Bicilietada popular de Tarragona.

Exhibició aèria: El dissabte 29, a les 12:30,  l’equip Bravo 3 de Repsol  ens oferirà un espectacle de figures i acrobàcies  davant la Platja del Miracle

Bicicletada: La sortida Sortida a les 10 h del diumenge 30 d’abril  i arribada aproximada del primer ciclista infantil a les 10.20 i del primer ciclista adult a les 11 h.

Inscripcions:

Inscripcions a partir del 7 d’abril a les instal·lacions esportives municipals de Bonavista, Riuclar, Serrallo i Part Baixa, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. En horari d’obertura de les instal·lacions i en línia a www.bicicletadatarragona.cat

El tancament d’inscripcions on line serà el divendres 28 a les 23.59 h i presencialment el dissabte 29 a les 20.00 h.

 

El último fin de semana de abril hay una doble actividad de lo más diferente. El sábado 29 tendrá lugar la exhibición aérea a cargo del Equipo Bravo 3 de Repsol  y el domingo 30 se celebrará la Bicicletada popular de Tarragona.

Exhibición aérea: El sábado 29, a las 12:30, el equipo Bravo 3 de Repsol nos ofrecerá un espectáculo de figuras y acrobacias ante la Playa de Miracle

Bicicletada: La salida a las 10 h del domingo 30 de abril y llegada aproximada del primer ciclista infantil a las 10.20 y del primer ciclista adulto a las 11 h.

Inscripciones: A partir del 7 de abril a las instalaciones deportivas municipales de Bonavista, Riuclar, Serrallo y Parte Baja, San Pedro y Santo Pau y Santo Salvador. En horario de apertura de las instalaciones y en linea a www.bicicletadatarragona.cat

El cierre de inscripciones on line será el viernes 28 a las 23.59 h y presencialmente el sábado 29 a las 20.00 h.

SETMANA SANTA TARRAGONA

 

Aquest proper diumenge de Rams comencen els actes  de la Setmana Santa de Tarragona. En el link inferior podeu consultar el programa d’actes que tindran lloc a Tarragona.

Este próximo domingo de Ramos, empiezan los actos de la Semana Santa de Tarragona. En el link inferior podeis consultar el programa de actos que tendran lugar en Tarragona

 

http://www.tarragonaturisme.cat/sites/default/files/link/attachments/tarragona_semana_santa_febrero_2017_prog_10x20_baja.pdf