Archivo de la categoría: Espectacles

Entrada Antiga Audiència

REC, XVIII FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE TARRAGONA

REC, Festival Internacional de Cinema de Tarragona tindrà lloc de l’1 al 9 de desembre. Es REC es una mostra nacional i internacional de llargmetratges de ficció o documental. Una gran oportunitat per conèixer nous directors o redescobrir directors ja coneguts a través de les seves operas primas.
Gaudiu de pel·lícules d’estrena, nous directors, descobriments, emocions i molt més.

En espais on es projectaran les pel.lícules son:

L’Antiga Audiència, el CaixaForum Tarragona, la Sala Zero, el Teatre Metropol, Tarragona turisme i el Teatret del Serrallo

REC, Festival Internacional de Cine de Tarragona tendrá lugar del 1 al 9 de diciembre. El REC es una muestra nacional e internacional de largometrajes de ficción o documental. Una gran oportunidad para conocer nuevos directores o redescubrir directores ya conocidos a través de sus operas primas.

Disfrutáis de películas de estreno, nuevos directores, descubrimientos, emociones y mucho más.

En espacios donde se proyectarán las películas son:

La Antigua Audiencia, el Caixaforum Tarragona, la Sala Zero, el Teatro Metropol, Tarragona turismo y el Teatret del Serrallo

Per a més informació
http://www.festivalrec.com

Cartell Santa Tecla 2018

SANTA TECLA 2018 – TARRAGONA

Santa Tecla 2018 – la Festa Major de la ciutat de Tarragona. Des del divendres 14 al dilluns 24 de setembre  tothom  hi està convidat. Centenars d’actes, concerts, exposicions, teatre, gegants, diables, castells, dracs,  pensats per a grans i petits. Visca la Festa!!!.

Santa Tecla 2018 – la Fiesta Mayor de la ciudad de Tarragona. Desde el viernes 14 al lunes 24 de septiembre  todos   estáis  invitados. Centenares de actos, conciertos, exposiciones, teatro, gigantes, diablos, castlls, dragones,  pensados para grandes y pequeños. Viva la Fiesta!!!.

App de Santa Tecla : App https://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/santa-tecla/santa-tecla-2018/santa-tecla-al-mobil

Web oficial: https://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/santa-tecla/santa-tecla-2018/programacio

Armats Setmana Santa Tarragona

SETMANA SANTA TARRAGONA 2018

Setmana Santa Tarragona 2018. Durant el mes de març hi han programats una sèrie d’activitats culturals relacionades amb la Setmana Santa Tarragonina. Els actes més destacats seran el divendres sant, 30 de març, amb la Processó del Sant Enterrament.  Aquesta celebració fou declarada Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya i està organitzada per la Congregació de La Sang.

Punts importants:

16 h Recollida dels Passos. Sortida dels Armats que es dirigiran a fer els acataments als passos de les diferents confraries i germandats que participaran a la processó, situats en diferents espais de la ciutat. A continuació els passos, segons el Pla de Recollida, es dirigiran cap a la plaça del Rei.

19.30 h Processó del Sant Enterrament. Sortirà de l’església de Natzaret amb l’assistència de totes les confraries, gremis, congregacions i germandats de la ciutat amb els seus respectius passos.

Itinerari: Plaça del Rei, Portella, passeig de Sant Antoni, portal de Sant Antoni, plaça de Sant Antoni, Descalços, plaça de la Pagesia, Arc de Sant Llorenç, Sant Pau, Pla de Palau, Mare de Déu del Claustre, Escrivanies Velles, Pla de la Seu, Les Coques, Pare Iglesias, Merceria, plaça de les Cols, Major, baixada de la Misericòrdia, plaça de la Font, Sant Fructuós, Comte de Rius, Rambla Nova, Sant Agustí, Rambla Vella, Sant Oleguer, baixada de la Pescateria, Sant Hermenegildo i plaça del Rei.

Semana Santa Tarragona 2018. Durante el mes de marzo hay programados una serie de actividades culturales relacionadas con la Semana Santa Tarraconense. Los actos más destacados serán el viernes santo, 30 de marzo, con la Procesión del Santo Entierro.  Esta celebración fue declarada Elemento Festivo Patrimonial de Interés Nacional por la Generalitat de Cataluña y está organizada por la Congregación de La Sangre. 

Puntos importantes: 

16 h Recogida de los Passos. Salida de los Armados que se dirigirán a hacer los “acataments” a los passos de las diferentes cofradías y hermandades que participarán a la procesión, situados en diferentes espacios de la ciudad. A continuación los passos, según el Plan de Recogida, se dirigirán hacia la plaza del Rey.

19.30 h Procesión del Santo Entierro. Saldrá de la iglesia de Nazaret con la asistencia de todas las cofradías, gremios, congregaciones y hermandades  de la ciudad con sus respectivos passos.

Itinerario: Plaça del Rei, Portella, paseo de Sant Antoni, portal de Sant Antoni, plaça de Sant Antoni, Descalços, plaça de la Pagesia, Arc de Sant Llorenç, Sant Pau, Pla de Palau, Verge María del Claustre, Escribanías Velles, Pla de la Seu, Les Coques, Pare Iglesias, Mercería, plaça de les Cols, Major, baixada de la Misericordia, plaça de la Font, Sant Fructuos, Comte de de Ríus, Rambla Nova, Sant Agustí, Rambla Vella, Sant Oleguer, baixada de la Peixaeria, Sant Hermenegildo y plaça del Rei.

Programa d’acts: https://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/fitxers/altres/programa-dactes-de-setmana-santa-2018

Carrossa Carnaval Torredembarra

CARNAVAL TORREDEMBARRA

El Carnaval de Torredembara, es farà del 8 al 13 de febrer. Un elements curiós del Carnaval de Torredembarra  es el Concurs de mascotes disfressades. Si esteu per la zona aquests dies, us deixo el programa del Carnaval

DIJOUS GRAS, 8 de febrer

A les 19 h, a la plaça del Castell. Arrivo de Sa Majestat Carnestoltes,

En arribar a la plaça Mossèn Joaquim Boronat

Presa de possessió del poder local. Coca de llardons i mistela (Preu 1 €) i coca i xocolata (Preu 1 €) , fins a exhaurir existències.

En cas de pluja, Sa Majestat Carnestoltes arribarà al Casal Municipal a les 20 h.

DIVENDRES DE CARNAVAL, 9 de febrer

A les 18 h, al Punt d’Informació Juvenil (carrer Capella, 6, 2n pis). Taller de màscares venecianes. Places limitades. Inscripcions al Punt d’Informació Juvenil, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h.

DISSABTE, 10 de febrer

A les 11 h, a la plaça del Castell. 15a edició del Concurs de mascotes disfressades. Desfilada de les mascotes i lliurament dels premis.

En acabar, a la plaça del Castell. Sortida de la Rua infantil acompanyats de La Fanfara, de Torredembarra i en arribar a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, espectacle infantil Catarsi a càrrec de la Cia. Top Guay.

A les 20 h, Concentració de carrosses al carrer de Pompeu Fabra. Concentració de comparses al carrer de Donya Guiomar.

A les 20.30 h, Sortida de la Gran Rua de Carnaval (carrer de Pompeu Fabra)

A les 23 h, al Casal Municipal. Ball de Carnaval amb el grup CoverHits i en acabar dj Enric.

DIUMENGE, 11 de febrer

A les 11.30 h, Concentració de carrosses a l’avinguda de Montserrat.

Concentració de comparses al passeig Marítim (davant de la Casona).

A les 12 h, Sortida de la Rua de Carnaval, pel passeig Marítim fins a Cal Bofill.

A les 15 h, a l’envelat de Cal Bofill Dinar de Carnaval. Preu 6 €.

A les 17 h, Batalla de confeti

Recorregut: carrer de la Capella, carrer d’Antoni Roig, carrer de Fancesc Moragas i passeig de la Sort.

DIMARTS, 13 de febrer

A les 19 h, al carrer de Pompeu Fabra Sortida de la comitiva fúnebre per a donar l’últim adéu a Sa Majestat Carnestoltes.

En arribar a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat Solemne enterrament de la sardina, encesa per part del Ball de Diables de Torredembarra. Es farà públic el veredicte del jurat i lliurament de reconeixements i en acabar sardinada. Preu 1 € (fins a exhaurir existències).

Gos disfressat

Gos disfressat – Carnaval Torrdembarra

El Carnaval de Torredembara, se hará del 8 al 13 de febrero. Un elementos curioso del Carnaval de Torredembarra es el Concurso de mascotas disfrazadas. Si estáis por la zona estos días, os dejo el programa del Carnaval

JUEVES “GRAS” , 8 de febrero

A las 19 h, en la plaza del Castell. Arrivo de Sa Majestad Carnestoltes

Al llegar a la plaza Padre Joaquim Boronat

Toma de posesión del poder local. Coca de llardons y mistela (Precio 1 €) y coca y chocolate (Precio 1 €) , hasta agotar existencias.

VIERNES DE CARNAVAL, 9 de febrero

A las 18 h, en el punto de Información Juvenil (calle Capella, 6, 2n piso). Taller de máscaras venecianas. Plazas limitadas. Inscripciones en el  punto de Información Juvenil, de lunes a viernes, de 17 a 20 h.

SÁBADO, 10 de febrero

A las 11 h, en la plaza del Castell. 15a edición del Concurso de mascotas disfrazadas. Desfile de las mascotas y entrega de los premios.

Al acabar, en la plaza del Castell. Salida del Desfile infantil acompañados de La Fanfara, de Torredembarra y al llegar a la plaza de Padre Joaquim Boronat, espectáculo infantil Catarsis a cargo de la Cía Top Guay.

A las 20 h, Concentración de carrozas a la calle de Pompeu Fabra. Concentración de comparsas a la calle de Doña Guiomar.

A las 20.30 h, Salida del Gran Desfile de Carnaval (calle de Pompeu Fabra)

A las 23 h, al Casal Municipal. Baile de Carnaval con el grupo CoverHits y al acabar dj Enric.

DOMINGO, 11 de febrero

A las 11.30 h, Concentración de carrozas a la avenida de Montserrat.

Concentración de comparsas al paseo Marítimo (ante la Casona).

A las 12 h, Salida del Desfile de Carnaval, por el paseo Marítimo hasta Hace falta Bofill.

A las 15 h, al entoldado de Hace falta Bofill Comer de Carnaval. Precio 6 €.

A las 17 h, Batalla de confeti

Recorrido: calle de la Capilla, calle de Antoni Roig, calle de Fancesc Moragas y paseo de la Sort.

MARTES, 13 de febrero

A las 19 h, en la calle de Pompeu Fabra Salida de la comitiva fúnebre para dar el último adiós a Sano Majestad Carnestoltes.

Al llegar a la plaza de Padre Joaquim Boronat Solemne entierro de la sardina, encendida por parte del Baile de Diablos de Torredembarra. Se hará público el veredicto del jurado y entrega de reconocimientos y al acabar sardinada. Precio 1 € (hasta agotar existencias).

Cartell

11è TEATRE MAGIC A TARRAGONA – LA CANONJA

Aquesta proposta dirigida pel Mag Gerard s’ha consolidat en les seves diverses edicions, aconseguint una nova dimensió social i convertint-se en un referent cultural.  En aquest gran esdeveniment han actuat els mags i il·lusionistes més famosos, representatius i de més prestigi del nostre país, que en molts casos actuaven per primera vegada a la província de Tarragona: Juan Tamariz, Anthony Blake, la maga Inés, Màgic Andreu, l’americà Avner The Eccentric, el francès Pilou premiat amb el Gran Premi Mundial de Màgia o els argentins Brando y Silvana. La filosofia d’aquest singular festival és retornar la màgia al seu lloc d’origen: els teatres.

Esta propuesta dirigida por el Mago Gerard se ha consolidado en sus diversas ediciones, consiguiendo una nueva dimensión social y convirtiéndose en un referente cultural. En este gran acontecimiento han actuado los magos e ilusionistas más famosos, representativos y de más prestigio de nuestro país, que en muchos casos actuaban por primera vez en la provincia de Tarragona: Juan Tamariz, Anthony Blake, la maga Inés, Mágico Andreu, el americano Avner TheEccentric, el francés Pilou premiado con el Gran Premio Mundial de Magia o los argentinos Brandoy Silvana. La filosofía de este singular festival es devolver la magia a su lugar de origen: los teatros.

Programa: www.teatremagic.es

 

SANTA TECLA 2017 – FESTA MAJOR TARRAGONA

 

SANTA TECLA està aquí

Per els tarragonins la Festa Major de Santa Tecla és molt     més que una celebració important dins el calendari festiu de Tarragona.  Des del 14 fins el dia 24,  Tarragona viurà intensament la seva Festa Major i tarragonins i visitants podran gaudir i sentir  la festa.  Visca Santa Tecla!!!

Para los tarraconenses la Fiesta Mayor de Santa Tecla es mucho más que una celebración importante dentro del calendario festivo de Tarragona. Desde el 14 hasta el día 24, Tarragona vivirá intensamente su Fiesta Mayor y tarraconenses y visitantes podrán disfrutar y sentir la fiesta. Viva Santa Tecla!!!

Programa actes:

http://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/santa-tecla/activitats/activitats

Festival Internacional Teatre de Tarragona

FITT 2017. FESTIVAL INTERNACIONAL TEATRE DE TARRAGONA

FITT 2017. Noves Dramatúrgies

FITT 2017, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona ( quarta edició) tindrà lloc  del 14 al 23 de Juliol.  Durant 10 dies, Tarragona s’omplirà de sensacions teatrals. Una nova oportunitat per gaudir de les propostes més avantguardistes, conèixer nous talents de les arts escèniques i descobrir nous espais.

El programa consta de 12 propostes de 6 països diferents i un llenguatge únic i universal: l’emoció. Estem convençuts que totes us sorprendran. Noves dramatúrgies al servei de l’espectador àvid de risc i de nous formats teatrals.

Es vol que tothom s’hi involucri i faci seu el Festival. S’ha incorporat el Young FITT, on sereu vosaltres qui decidireu amb el vostre vot i el vostre criteri quina ha estat la millor proposta d’aquesta edició. La companyia guanyadora obtindrà un premi econòmic per poder continuar la seva producció i portarà el nom de Tarragona en les properes representacions del seu espectacle. A què estàs esperant? El FITT comença amb tu.

El Festival Internacional de Teatro de Tarragona (cuarta edición) tendrá lugar del 14 al 23 de Julio. Durante 10 días, Tarragona se llenará de sensaciones teatrales. Una nueva oportunidad para disfrutar de las propuestas más vanguardistas, conocer nuevos talentos de las artes escénicas y descubrir nuevos espacios.

El programa consta de 12 propuestas de 6 países diferentes y un lenguaje único y universal: la emoción. Estamos convencidos de que todas os sorprenderán. Nuevas dramaturgias al servicio del espectador ávido de riesgo y de nuevos formatos teatrales.

Se quiere que todo el mundo se involucre y haga suyo el Festival. Se ha incorporado el Young FITT, donde seréis vosotros quienes decidiréis  con vuestro voto y  criterio cuál ha sido la mejor propuesta de esta edición. La compañía ganadora obtendrá un premio económico para poder continuar su producción y llevará el nombre de Tarragona en las próximas representaciones de su espectáculo. ¿A qué estás esperando? El FITT comienza contigo.

 

Programa de actos:

http://fitt.cat/category/espectacles-fitt/

 

Cartell anunciador Tarraco viva

TARRACO VIVA

 

Tàrraco Viva 2017 es centra enguany en la figura de l’Emperadr Adrià. Es presenta a Adrià com un emperador per a dues cultures. Roma va crear al voltant de tot el Mediterrani, i encara una mica més enllà, una civilització basada en gran part, no en la seva cultura, sinó en la d’un poble estranger; la cultura grega.

Cultura grega, política romana. Potser uns del binomis més genials de tota la història de les civilitzacions i un exemple magnífic de sincretisme cultural…

Adrià va ser  escriptor, poeta, constructor, militar, governant… la seva fascinació envers la cultura grega el portà a viatjar moltes vegades a la seva estimada Atenes, on avui dia encara podem admirar el seu llegat monumental (biblioteca d’Adrià, temple de Zeus Olímpic, Arc d’Adrià…). En la vida d’Adrià, art i cultura complementen l’apartat polític i militar.

Tàrraco Viva 2017 se centra este año en la figura de la Emperadr Adrià. Se presenta a Adrià como un emperador para dos culturas. Roma creó alrededor de todo el Mediterráneo, y todavía algo más allá, una civilización basada en gran parte, no en su cultura, sino en la de un pueblo extranjero; la cultura griega.

Cultura griega, política romana. Quizás unos del binomios más geniales de toda la historia de las civilizaciones y un ejemplo magnífico de sincretismo cultural…

Adrià fue escritor, poeta, constructor, militar, gobernando… su fascinación hacia la cultura griega lo trajo a viajar muchas veces a su estimada Atenas, donde hoy en día todavía podemos admirar su legado monumental (biblioteca de Adrià, templo de Zeus Olímpico, Arco de Adrià…). En la vida de Adrià, arte y cultura complementan el apartado político y militar.

Per a més informació: http://www.tarracoviva.com

Fotografia desfilada Festa Medieval de Montblanc

30a SETMANA MEDIEVAL DE MONTBLANC

 

Del 21 d’abril a l’1 de maig tindrà lloc la Sermana Medieval de Montblanc. Hi podreu veure el mercat medieval, l’escola cavalleresca, la mostra d’oficis i gastronomia de la comarca, coques, formatges, vins, licors, etc. Declarada Festa d’Interès Turístic Nacional pel Govern de l’Estat i Festa d’Interès Turístic per la Generalitat de Catalunya.

Del 21 de abril al 1 de mayo tendrá lugar la Sermana Medieval de Montblanc. Podréis ver el mercado medieval, la escuela cavalleresca, la muestra de oficios y gastronomía de la comarca, cocas, quesos, vinos, licores, etc. Declarada Fiesta de Interés Turístico Nacional por el Gobierno del Estado y Fiesta de Interés Turístico por la Generalitat de Cataluña.

Pragrame d’actes

http://setmanamedieval.cat/pdfs/00-PROGRAMA_SETMED17_V3.pdf

FESTIVAL INTERNACIONAL DIXIELAND TARRAGONA

 

Del 4 al 9 d’abril Tarragona viurà la 23a edició de la DIXIE.  S’ha presentat en roda de premsa la 23a edició del Festival Internacional Dixieland de Tarragona, que enguany dedica a la dona i a la veu femenina del jazz, amb motiu del centenari del naixement d’Ella Fitzgerald i amb la programació del 90% de 80 les activitats programades, amb dones al capdavant. Joventuts Musicals i el Taller de Músics ens portaran Saphie Wells & The Swing Cats, que obriran el festival al costat del grup de ball Swing Maniacs. Per la seva banda, Andrea Motis portarà a Tarragona el seu recentment estrenat disc Emotional!, que ha estat editat pel segell Impulse!, un dels més reputats en el món del jazz. La Cris revisarà amb el seu estil personal el repertori que Ella Fitzgerald i Louis Armstrong van enregistrar junts amb Verve, Rita Payés i Joan Fort estrenaran Remembering Ella, i Susana Sheiman i Crazy Trio estrenen al nostre festival Happy Ella 2U. Un homenatge a Ella Fitzgerald. I molt més…

Del 4 al 9 de abril Tarragona vivirá la 23  edición de la DIXIE. Se ha presentado en rueda de prensa el Festival Internacional Dixieland de Tarragona, que este año dedica a la mujer y a la voz femenina del jazz, con motivo del centenario del nacimiento de Ella Fitzgerald y con la programación del 90% de 80 las actividades programadas, con mujeres al frente. Juventudes Musicales y el Taller de Músicos nos traerán Saphie Wells & The Swing Cats, que abrirán el festival junto al grupo de baile Swing Maniacs. Por su parte, Andrea Motis traerá a Tarragona su recientemente estrenado disco Emotional!, que ha sido editado por el sello Impulso!, uno de los más reputats en el mundo del jazz. La Cris revisará con su estilo personal el repertorio que Ella Fitzgerald y Louis Armstrong grabaron juntos con Verve, Rita Payés y Joan Fort estrenarán Remembering Ella, y Susana Sheiman y Crazy Trío estrenan a nuestro festival Happy Ella 2Uno. Un homenaje a Ella Fitzgerald. Y mucho más…

 

Programa d’Actes : http://www.tarragona.cat/cultura/teatre-dansa-musica/musica/festival-dixieland/programa