Archivo de la categoría: Enoturisme

Cartell Embutada 2018

EMBUTADA 2018 FESTA DEL VI NOVELL TARRAGONA

L’Embutada 2018, la Festa del Vi Novell de Tarragona, tindrà lloc el  proper dissabte 17. Un total de 15 cellers participen a la jornada presentant el primer vi de l’any. La jornada tindrà lloc pels voltants de l’Espai Santa Teca, situat al carrer Sant Llorenç, 22 de Tarragona.

L’Embutada 2018 començarà a les 11.30h amb un itinerari guiat per 4 cellers de la Part Arta amb les explicacions del gestor cultural, Jordi Bertran. El punt de partida serà la plaça de Sant Miquel i hi haurà l’acompanyament de les colles castelleres de la ciutat, la Txaragana Els Feos Experience i tast de vi novell. El recorregut inclou parada a quatre cellers i durant el torn de tarda se’n podran conèixer quatre més. Els de l’itinerari de matí són:

  • Celler del Delme i de Morillo al carrer Civaderia
  • Celler de la Punyalada al carrer Cuirateries
  • Celler de Ca’l Palà al carrer Ventallols amb visita als cups
  • Celler d’en Segura a la plaça Peixateries Velles

A partir de les 12.45h, l’Espai Santa Teca s’obrirà al públic i es podrà tastar el vi novell dels 15 cellers participants, representatius de la diversitat, riquesa i qualitat del vi de les comarques de Tarragona i Lleida.

La Embutada 2018, la Fiesta del Vino Novel de Tarragona, tendrá lugar el  próximo sábado 17. Un total de 15 bodegas participan a la jornada presentando el primer vino del año. La jornada tendrá lugar en  los alrededores del Espacio Santa Teca, situado en la calle Sant Llorenç, 22 de Tarragona.

La Embutada 2018 empezará a las 11.30h con un itinerario guiado por 4 bodegas de la Parte Alta con las explicaciones del gestor cultural, Jordi Bertran. El punto de partida será la plaza de Sant Miquel y habrá el acompañamiento de “les colles”  castelleres de la ciudad, la Txaragana Los Feos Experience y cata de vino novel. El recorrido incluye parada en cuatro bodegas y durante el turno por la tarde se podrán conocer cuatro más. Los del itinerario por la mañana son:

Bodega del Delme y de Morillo a la calle Civaderia
Bodega de la Punyalada a la calle Cuirateries
Bodega de Ca’l Palà a la calle Ventallols con visita a los cups
Bodega de en Segura en la plaza Pescaderías Viejas

A partir de las 12.45h, el Espacio Santa Teca se abrirá al público y se podrá probar el vino novel de las 15 bodegas participantes, representativos de la diversidad, riqueza y calidad del vino de las comarcas de Tarragona y Lleida:

 

Cartell Fira del Vi 2018

FIRA DEL VI – TARRAGONA 2018

Fira del Vi de la DO Tarragona.  Arriba l’edició 2018 de la Fira. Enguany tindrà lloc del divendres 15  al diumenge 17 de Juny a la Rambla Nova de Tarragona.  Aquest esdeveniment,  per a tots els aficionats al vi, reunirà a una vintena de celles de les comarques Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Ribera d’Ebre, les quatre comarques que integren la DO Tarragona. També com cada any, La Fira del Vi  té un apartat dedicat al cava i al vermut  elaborats a les nostres comarques.

Feria del Vino de la DO Tarragona. Llega la edición 2018 de la Feria. Este año tendrá lugar del viernes 15 al domingo 17 de Junio en la Rambla Nueva de Tarragona. Este acontecimiento, para todos los aficionados  al vino, reunirá a una veintena de bodegas de las comarcas Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès y Ribera d’Ebre, las cuatro comarcas que integran la DO Tarragona. También como cada año, La Feria del Vino tiene un apartado dedicado al cava y al vermut elaborados en nuestras comarcas.

 

5 ampolles vins DO Tarragona

VINS DO TARRAGONA

L’altra dia vaig comprar el llibre del Lluis Tolosa, Guia dels 100 millors vins i caves de Catalunya.  Uns descoberta de vins sorprenents, totalment desconeguts pel gran públic.  En aquest article us volia comentar els vins de la DO Tarragona que surten a la guia. Aquesta DO s’extén per quatre comarques Tarragonines, L’Alt Camp, el Baix Camp, la Ribera d’Ebre i Tarragonès. Dins aquesta DO hi ha 16 cellers que ofereixen visites i cata dels seus vins.

Els vins de la DO Tarragona que han estat seleccionats són el:

-De Muller Chardonnnay, elaborat per De Muller a Reus

-L’Ipsis Criança de Vins Padró de Bràfim (Alt Camp)

-El Ganagot del Celler Mas del Botó d’Alforja (Baix Camp)

-l’Adrià de Biopaumerà de Rasquera (Ribera d’Ebre)

-El Moscatel Añejo del Celler De Muller de Reus.

El otra día compré el libro del Lluis Tolosa, Guía de los 100 mejores vinos y cavas de Cataluña. Unos descubrimiento de vinos sorpresivos, totalmente desconocidos por el gran público. En este artículo os quería comentar los vinos de la DO Tarragona que salen en la guía. Esta DO se extiende por cuatro comarcas Tarraconenses, L’Alt Camp, el Baix Camp, la Ribera de Ebro y el Tarragonès. Dentro de esta DO hay 16 bodegas que ofrecen visitas y cata de sus vinos. 

Los vinos de la DO Tarragona que han sido seleccionados son: 

-De Muller Chardonnnay, elaborado por De Muller en Reus (Baix Camp)

-El Ipsis Crianza de Vinos Padró de Bràfim (Alt Camp)

-El Ganagot de la Bodega Mas del Botó de Alforja (Baix Camp)

-Adrià de Biopaumerà de Rasquera (Ribera d’Ebre)

-El Moscatel Añejo de la Bodega De Muller de Reus (Baix Camp)

Web: www.dotarragona.cat