escaenfrde

Blog

SCAN TARRAGONA - FESTIVAL DE FOTOGRAFIA

SCAN Tarragona. La ciutat de Tarragona serà l'escenari d'una nova edició del festival fotogràfic SCAN, esdeveniment internacional creat l'any 2008 per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Tarragona.

 El projecte està dirigit per la Fundació Forvm per la Fotografia. És un festival de caràcter obert i vocació internacional, que aplega iniciatives de procedència múltiple, pública i privada, i que es caracteritza per promoure la fotografia.

 Vol ser un punt de trobada del sector de la fotografia de creació i, sobretot, fer gaudir el públic en general d'una interessant oferta d'exposicions i activitats. Per fer-ho possible,SCAN Tarragona compta amb la participació fidel i entusiasta dels agents culturals de la ciutat: institucions i entitats, museus i fundacions, responsables d'espais culturals o artístics i centres d'ensenyament. Tots ells nodriran el programa del festival amb continguts d'alta qualitat i interès artístic.

SCAN Tarragona. La ciudad de Tarragona será el escenario de una nueva edición del festival fotográfico SCAN, acontecimiento internacional creado en 2008 por la Generalitat de Cataluña y el Ayuntamiento de Tarragona. El proyecto está dirigido por la Fundación *Forvm por la Fotografía. Es un festival de carácter abierto y vocación internacional, que reúne iniciativas de procedencia múltiple, pública y privada, y que se caracteriza para #promover la fotografía. Quiere ser un punto de encuentro del sector de la fotografía de creación y, sobre todo, hacer disfrutar el público en general de una interesante oferta de exposiciones y actividades. Para hacerlo posible,SCAN Tarragona cuenta con la participación fiel y entusiasta de los agentes culturales de la ciudad: instituciones y entidades, museos y fundaciones, responsables de espacios culturales o artísticos y centros de enseñanza. Todos ellos nutrirán el programa del festival con contenidos de alta calidad e interés artístico Més informació: http://www.scan.cat/  
Image
Image
Image
Image
CASA RURAL LA PALLISSA (HUTT 005081) c/ Cases Noves, 38 43763 – LA NOU DE GAIA (TARRAGONA)
Email: lapallissa@lapallissa.com | Tel: 652 824 084

Aviso legal | Política de privacidad de datos | Política de cookies

Search