escaenfrde

Blog

NIT DE MUSEUS

INFORMACIÓ PRÀCTICA

La Nit dels Museus es celebrarà el proper dissabte 20 de maig de 2017.  S’han programat 4 grups que començaran en horaris i llocs diferents. Tots els grups passaran per les 7 institucions participants. Les diferents rutes començaran molt puntualament a l’horari i lloc indicat. Activitat gratuïta. Nombre de places limitades. Imprescindible fer reserva prèvia. GRUP RAMBLA: 18:00 hores. Lloc de trobada: CaixaForum Tarragona (Carrer Cristòfor Colom, 2. Al costat de la font del Centenari) GRUP PART ALTA: 18:00 hores. Lloc de trobada: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5) GRUP RAMBLA: 21:00 hores. Lloc de trobada: CaixaForum Tarragona (Carrer Cristòfor Colom, 2. Al costat de la font del Centenari) GRUP PART ALTA: 21:00 hores. Lloc de trobada: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5)

RESERVES

Per fer la reserva: - envieu un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. indicant: el nombre de persones interessades, preferència d’horari i un nom, telèfon i adreça electrònica de contacte. Se us enviarà un correu electrònic de resposta confirmant la disponibilitat de places en la ruta sol·licitada. - truqueu al telèfon 977 22 54 94 de dilluns a divendres de 9:00h a 17:00h. En qualsevol cas, se us haurà de confirmar la disponibilitat de places. Les inscripcions es tancaran a les 17:00 hores del dijous 18 de maig de 2017.

INFORMACIÓN PRÁCTICA

La Noche de los Museos se celebrará el próximo sábado 20 de mayo de 2017. Se han programado 4 grupos que empezarán en horarios y lugares diferentes. Todos los grupos pasarán por las 7 instituciones participantes.  Actividad gratuita. Número de plazas limitadas. Imprescindible hacer reserva previa. GRUPO RAMBLA: 18:00 horas. Lugar de encuentro: Caixaforum Tarragona (Calle Cristòfor Colom, 2. Junto a la fuente del Centenario) GRUPO PARTE ALTA: 18:00 horas. Lugar de encuentro: Museo Nacional Arqueológico de Tarragona (Plaza del Rey, 5) GRUPO RAMBLA: 21:00 horas. Lugar de encuentro: Caixaforum Tarragona (Calle Cristòfor Colom, 2. Junto a la fuente del Centenario) GRUPO PARTE ALTA: 21:00 horas. Lugar de encuentro: Museo Nacional Arqueológico de Tarragona (Plaza del Rey, 5) RESERVAS Para hacer la reserva: - enviáis un correo electrónico a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. indicando: el número de personas interesadas, preferencia de horario y un nombre, teléfono y dirección electrónica de contacto. Se os enviará un correo electrónico de respuesta confirmando la disponibilidad de plazas en la ruta solicitada. - Llamar al teléfono 977 22 54 94 de lunes a viernes de 9:00h a 17:00h. En cualquier caso, se os tendrá que confirmar la disponibilidad de plazas. Las inscripciones se cerrarán a las 17:00 horas del jueves 18 de mayo de 2017.
Image
Image
Image
Image
Image
CASA RURAL LA PALLISSA (HUTT 005081) c/ Cases Noves, 38 43763 – LA NOU DE GAIA (TARRAGONA)
Email: lapallissa@lapallissa.com | Tel: 652 824 084

Aviso legal | Política de privacidad de datos | Política de cookies

Search