escaenfrde

Blog

ESPAI TURISME

Espai Turisme, com el seu nom indica, aquest és un espai dedicat al món del turisme en general. S'hi poden veure   exposicions, rodes de premsa, presentacions, xerrades, conferències, tallers d’aprenentatge i activitats de divulgació històrica, entre molts altres esdeveniments.  És un espai en el qual s’estableix un vincle entre l’activitat pública i l’activitat privada, entre l’habitant i el visitant. És un marc per a la convivència i per al desenvolupament d’activitats i estratègies que hi adquireixen una forma escènica i que defineixen el model turístic a la ciutat.
Acabada la Setmana Santa,  a l'Espai Turisme podreu veure  un recull d’imatges fetes entre finals dels anys 90 i inicis de l’any 2000 que mostren les escenes i els moments de fervor viscuts pels aspirants, confrares, germans i congregants que fan possible totes les processons que recorren els carrers del casc antic, des de Diumenge de Rams fins al Divendres Sant i que destaquen els valors històrics i arqueològics de l’antiga Tàrraco. Espai Turisme, como su nombre indica, este es un espacio dedicado en el mundo del turismo en general. Se pueden ver   exposiciones, ruedas de prensa, presentaciones, charlas, conferencias, talleres de aprendizaje y actividades de divulgación histórica, entre otros muchos acontecimientos.  Es un espacio en el cual se establece un vínculo entre la actividad pública y la actividad privada, entre el habitante y el visitante. Es un marco para la convivencia y para el desarrollo de actividades y estrategias que adquieren una forma escénica y que definen el modelo turístico a la ciudad. Acabada la Semana Santa,  en el Espai Turisme podréis ver  una compilación de imágenes hechas entre finales de los años 90 a  inicios del año 2000 que muestran las escenas y los momentos de fervor vividos por los aspirantes, cofrades, hermanos y congregants que hacen posible todas las procesiones que recorren las calles del casco antiguo, desde Domingo de Ramos hasta el Viernes Santo y que destacan los valores históricos y arqueológicos de la antigua Tàrraco.
C. Major, 37 +34 977 250 795 Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.  
Image
Image
Image
Image
CASA RURAL LA PALLISSA (HUTT 005081) c/ Cases Noves, 38 43763 – LA NOU DE GAIA (TARRAGONA)
Email: lapallissa@lapallissa.com | Tel: 652 824 084

Aviso legal | Política de privacidad de datos | Política de cookies

Search