Setrill amb oli i unes olives

FESTA DE L’OLI 2017 – LA NOU DE GAIA

Aquest proper diumege 10 de desembre tindrà lloc la Festa de l’Oli nou de la Nou de Gaià. A més a més de l’esmorzar popular on podreu provar l’oli nou, també hi ha la fira d’antiguitats. Sens dubte es una bona ocasió per comprar l’oli.

Este próximo domingo 10 de diciembre tendré lugar la Fiesta del aceite nuevo de la Nou de Gaià. Hay un desayuno popular donde podreis degustar el aceite de la cosecha. También hay una feria de antiguedades. Es una buena ocasión para comprar aceite de la cosecha

Fira Oli DO Siurana

FIRA OLI D.O. SIURANA – TARRAGONA

Del divendres 1 al diumenge 3 de desembre, a la Rambla Nova de Tarragona hi tindrà lloc la Fira de l’Oli de la D.O. Siurana.

El divendres a les 17:30 hi haurà un berenar infantil, pa xocolata i oli nou

El dissabte 2, a les 10:00, esmorzar popular solidari on es podrà degustar l’oli nou.

El diumenge hi haurà un showcooking amb l’elaboració de productes saludables. També hi haurà degustació de l’oli nou i de vermouth.

Durant la Fira es podrà comprar oli  en els diferents stands que hi haurà

Del viernes 1 al domingo 3 de diciembre, a la Rambla Nueva de Tarragona tendrá lugar la Feria del Aceite de la D.O. Siurana.

El viernes a las 17:30 habrá una merienda infantil, pan chocolate y aceite nuevo

El sábado 2, a las 10:00, almorzar popular solidario donde se podrá degustar el aceite nuevo.

El domingo habrá un showcooking con la elaboración de productos saludables. También habrá degustación del aceite nuevo y de vermouth.

Durante la Feria se podrá comprar aceite en los diferentes stands que habrá

Programa de la festa:

http://Del divendres 1 al diumenge 3 de desembre, a la Rambla Nova de Tarragona hi tindrà lloc la Fira de l’Oli de la D.O. Siurana

2a FESTA DEL VI NOVELL – TARRAGONA

El proper dissabte 18 de novembre tindrà lloc la 2ª Festa del vi novell de Tarragona.  La festa començarà a les 11:30 amb l’inici de l’itinerari guiat  per 4 cellers de la Part alta de Tarragona. Ales 12:00 serà l’obertura de l’Espai Santa Teca (COAC, Col.legi Oficial d’Arquitectes) on es farà la degustació del vi novell.  Durant tota la tarda tindran lloc diferents actes fins  a les 20:00.

El próximo sábado 18 de noviembre tendrá lugar la 2ª Fiesta del vino nuevo de Tarragona. La fiesta empezará a las 11:30 con el inicio del itinerario guiado por 4 bodegas de la Parte alta de Tarragona. A las 12:00 será la apertura del Espacio Santa Teca (COAC, Colegio Oficial de Arquitectos) donde se hará la degustación del vino novel. Durante toda la tarde tendrán lugar diferentes actas hasta las 20:00.

Cartell

11è TEATRE MAGIC A TARRAGONA – LA CANONJA

Aquesta proposta dirigida pel Mag Gerard s’ha consolidat en les seves diverses edicions, aconseguint una nova dimensió social i convertint-se en un referent cultural.  En aquest gran esdeveniment han actuat els mags i il·lusionistes més famosos, representatius i de més prestigi del nostre país, que en molts casos actuaven per primera vegada a la província de Tarragona: Juan Tamariz, Anthony Blake, la maga Inés, Màgic Andreu, l’americà Avner The Eccentric, el francès Pilou premiat amb el Gran Premi Mundial de Màgia o els argentins Brando y Silvana. La filosofia d’aquest singular festival és retornar la màgia al seu lloc d’origen: els teatres.

Esta propuesta dirigida por el Mago Gerard se ha consolidado en sus diversas ediciones, consiguiendo una nueva dimensión social y convirtiéndose en un referente cultural. En este gran acontecimiento han actuado los magos e ilusionistas más famosos, representativos y de más prestigio de nuestro país, que en muchos casos actuaban por primera vez en la provincia de Tarragona: Juan Tamariz, Anthony Blake, la maga Inés, Mágico Andreu, el americano Avner TheEccentric, el francés Pilou premiado con el Gran Premio Mundial de Magia o los argentinos Brandoy Silvana. La filosofía de este singular festival es devolver la magia a su lugar de origen: los teatros.

Programa: www.teatremagic.es

 

8ª FIRA DE LA CERVESA – TORREDEMBARRA

Des del divendres 13 fins el diumenge 15 d’octubre tindrà lloc a la Plaça del Castell de Torredembarra, la 8º Fira de la cervesa artesana.  Us deixo a continuació el programa d’actes que s’organitzen al voltant de la Fira.

Desde el viernes 13 hasta el domingo 15 de octubre tendrá lugar en la Plaza del Castell  de Torredembarra, la 8º Feria de la cerveza artesana. Os dejo a continuación el programa de actos que se organizan alrededor de la Feria.

http://www.turismetorredembarra.cat/8a-fira-de-la-cervesa-artesana-aid-785

SANTA TECLA 2017 – FESTA MAJOR TARRAGONA

 

SANTA TECLA està aquí

Per els tarragonins la Festa Major de Santa Tecla és molt     més que una celebració important dins el calendari festiu de Tarragona.  Des del 14 fins el dia 24,  Tarragona viurà intensament la seva Festa Major i tarragonins i visitants podran gaudir i sentir  la festa.  Visca Santa Tecla!!!

Para los tarraconenses la Fiesta Mayor de Santa Tecla es mucho más que una celebración importante dentro del calendario festivo de Tarragona. Desde el 14 hasta el día 24, Tarragona vivirá intensamente su Fiesta Mayor y tarraconenses y visitantes podrán disfrutar y sentir la fiesta. Viva Santa Tecla!!!

Programa actes:

http://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/santa-tecla/activitats/activitats

MEDITERRANI, EL NOSTRE MAR

Us proposo visitar l’Exposició “Mediterrani. El nostre mar com mai l’has vist”: La riquesa i la diversitat del Mediterrani no només té a veure amb la vida que habita a les seves aigües, sinó també amb la flora i la fauna que poblen les seves costes, marcades per la climatologia temperada. En aquesta exposició t’oferim una perspectiva àmplia del Mediterrani, com una àrea biològicament fascinant, tot i que, avui en dia, diversos factors amenacen seriosament la sostenibilitat mediambiental.

Lloc: CaixaForum Tarragona. Horari: 9h a 21h (dilluns a divendres), 11h a 14h i 16h a 21h (dissabtes, diumenges i festius). Entrada gratuïta. Fins el 30 de Juliol

Os propongo visitar la Exposición “Mediterráneo. Nuestro mar como nunca lo has visto”: La riqueza y la diversidad del Mediterráneo no sólo tiene que ver con la vida que habita en sus aguas, sino también con la flora y la fauna que pueblan sus costas, marcadas por la climatología templada. En esta exposición te ofrecemos una perspectiva amplia del Mediterráneo, como una área biológicamente fascinante, a pesar de que, hoy en día, varios factores amenazan seriamente la sostenibilidad medioambiental. 
Lugar: Caixaforum Tarragona. Horario: 9h a 21h (lunes a viernes), 11h a 14h y 16h a 21h (sábados, domingos y festivos). Entrada gratuita. Hasta el 30 de Julio

Festival Internacional Teatre de Tarragona

FITT 2017. FESTIVAL INTERNACIONAL TEATRE DE TARRAGONA

FITT 2017. Noves Dramatúrgies

FITT 2017, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona ( quarta edició) tindrà lloc  del 14 al 23 de Juliol.  Durant 10 dies, Tarragona s’omplirà de sensacions teatrals. Una nova oportunitat per gaudir de les propostes més avantguardistes, conèixer nous talents de les arts escèniques i descobrir nous espais.

El programa consta de 12 propostes de 6 països diferents i un llenguatge únic i universal: l’emoció. Estem convençuts que totes us sorprendran. Noves dramatúrgies al servei de l’espectador àvid de risc i de nous formats teatrals.

Es vol que tothom s’hi involucri i faci seu el Festival. S’ha incorporat el Young FITT, on sereu vosaltres qui decidireu amb el vostre vot i el vostre criteri quina ha estat la millor proposta d’aquesta edició. La companyia guanyadora obtindrà un premi econòmic per poder continuar la seva producció i portarà el nom de Tarragona en les properes representacions del seu espectacle. A què estàs esperant? El FITT comença amb tu.

El Festival Internacional de Teatro de Tarragona (cuarta edición) tendrá lugar del 14 al 23 de Julio. Durante 10 días, Tarragona se llenará de sensaciones teatrales. Una nueva oportunidad para disfrutar de las propuestas más vanguardistas, conocer nuevos talentos de las artes escénicas y descubrir nuevos espacios.

El programa consta de 12 propuestas de 6 países diferentes y un lenguaje único y universal: la emoción. Estamos convencidos de que todas os sorprenderán. Nuevas dramaturgias al servicio del espectador ávido de riesgo y de nuevos formatos teatrales.

Se quiere que todo el mundo se involucre y haga suyo el Festival. Se ha incorporado el Young FITT, donde seréis vosotros quienes decidiréis  con vuestro voto y  criterio cuál ha sido la mejor propuesta de esta edición. La compañía ganadora obtendrá un premio económico para poder continuar su producción y llevará el nombre de Tarragona en las próximas representaciones de su espectáculo. ¿A qué estás esperando? El FITT comienza contigo.

 

Programa de actos:

http://fitt.cat/category/espectacles-fitt/

 

Foguera de Sant Joan

NIT DE SANT JOAN

SANT JOAN A TARRAGONA

Com cada any  s’apropa la nit més màgica, la NIT DE SANT JOAN.  Molts actes programats, desde l’arribada del foc, divendres 23 a les 19:30, a les 23:00 la Cercavila del Foc pels carrers de la Part  Alta  i a les 00:30   la Revetlla  i els castells del dia 24.

Como cada año, se hacerca la noche más mágica, la NIT DE SANT JOAN. Muchos actos programados, desde la llegada del fuego, viernes 23 a las 19:30, a las 23:00 Cercavila del fuego por las calles de la Part Alta y a las 00:30 la Verbena y los “castells” el dia 24 por la tarde. 

Programa de actos:

http://www.tarragona.cat/cultura/fitxers/altres/programa-sant-joan-2017

 

Cartell Fira del vi DO Tarragona

19a FIRA DEL VI DE LA DO TARRAGONA

La dinovena edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona tornarà a la Rambla Nova de Tarragona els dies 16, 17 i 18 de juny com sempre en horari de divendres a la tarda i de matí i tarda en les jornades de dissabte i diumenge. La fira del vi reunirà una vintena d’expositors de les quatre comarques productores de la DO Tarragona, el Tarragonès, l’Alt Camp, el Baix Camp i la Ribera d’Ebre i també productors de cava i vermut d’aquestes comarques.

La decimonovena edición de la Feria del Vino de la DO Tarragona volverá a la Rambla Nueva de Tarragona los días 16, 17 y 18 de junio como siempre en horario de viernes por la tarde y por la mañana y tarde en las jornadas de sábado y domingo. La feria del vino reunirá una veintena de expositores de las cuatro comarcas productoras de la DO Tarragona, el Tarragonès, el Alt Camp, el Baix Camp y la Ribera de Ebro y también productores de cava y vermut de estas comarcas.