8ª FIRA DE LA CERVESA – TORREDEMBARRA

Des del divendres 13 fins el diumenge 15 d’octubre tindrà lloc a la Plaça del Castell de Torredembarra, la 8º Fira de la cervesa artesana.  Us deixo a continuació el programa d’actes que s’organitzen al voltant de la Fira.

Desde el viernes 13 hasta el domingo 15 de octubre tendrá lugar en la Plaza del Castell  de Torredembarra, la 8º Feria de la cerveza artesana. Os dejo a continuación el programa de actos que se organizan alrededor de la Feria.

http://www.turismetorredembarra.cat/8a-fira-de-la-cervesa-artesana-aid-785

SANTA TECLA 2017 – FESTA MAJOR TARRAGONA

 

SANTA TECLA està aquí

Per els tarragonins la Festa Major de Santa Tecla és molt     més que una celebració important dins el calendari festiu de Tarragona.  Des del 14 fins el dia 24,  Tarragona viurà intensament la seva Festa Major i tarragonins i visitants podran gaudir i sentir  la festa.  Visca Santa Tecla!!!

Para los tarraconenses la Fiesta Mayor de Santa Tecla es mucho más que una celebración importante dentro del calendario festivo de Tarragona. Desde el 14 hasta el día 24, Tarragona vivirá intensamente su Fiesta Mayor y tarraconenses y visitantes podrán disfrutar y sentir la fiesta. Viva Santa Tecla!!!

Programa actes:

http://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/santa-tecla/activitats/activitats

MEDITERRANI, EL NOSTRE MAR

Us proposo visitar l’Exposició “Mediterrani. El nostre mar com mai l’has vist”: La riquesa i la diversitat del Mediterrani no només té a veure amb la vida que habita a les seves aigües, sinó també amb la flora i la fauna que poblen les seves costes, marcades per la climatologia temperada. En aquesta exposició t’oferim una perspectiva àmplia del Mediterrani, com una àrea biològicament fascinant, tot i que, avui en dia, diversos factors amenacen seriosament la sostenibilitat mediambiental.

Lloc: CaixaForum Tarragona. Horari: 9h a 21h (dilluns a divendres), 11h a 14h i 16h a 21h (dissabtes, diumenges i festius). Entrada gratuïta. Fins el 30 de Juliol

Os propongo visitar la Exposición “Mediterráneo. Nuestro mar como nunca lo has visto”: La riqueza y la diversidad del Mediterráneo no sólo tiene que ver con la vida que habita en sus aguas, sino también con la flora y la fauna que pueblan sus costas, marcadas por la climatología templada. En esta exposición te ofrecemos una perspectiva amplia del Mediterráneo, como una área biológicamente fascinante, a pesar de que, hoy en día, varios factores amenazan seriamente la sostenibilidad medioambiental. 
Lugar: Caixaforum Tarragona. Horario: 9h a 21h (lunes a viernes), 11h a 14h y 16h a 21h (sábados, domingos y festivos). Entrada gratuita. Hasta el 30 de Julio

Festival Internacional Teatre de Tarragona

FITT 2017. FESTIVAL INTERNACIONAL TEATRE DE TARRAGONA

FITT 2017. Noves Dramatúrgies

FITT 2017, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona ( quarta edició) tindrà lloc  del 14 al 23 de Juliol.  Durant 10 dies, Tarragona s’omplirà de sensacions teatrals. Una nova oportunitat per gaudir de les propostes més avantguardistes, conèixer nous talents de les arts escèniques i descobrir nous espais.

El programa consta de 12 propostes de 6 països diferents i un llenguatge únic i universal: l’emoció. Estem convençuts que totes us sorprendran. Noves dramatúrgies al servei de l’espectador àvid de risc i de nous formats teatrals.

Es vol que tothom s’hi involucri i faci seu el Festival. S’ha incorporat el Young FITT, on sereu vosaltres qui decidireu amb el vostre vot i el vostre criteri quina ha estat la millor proposta d’aquesta edició. La companyia guanyadora obtindrà un premi econòmic per poder continuar la seva producció i portarà el nom de Tarragona en les properes representacions del seu espectacle. A què estàs esperant? El FITT comença amb tu.

El Festival Internacional de Teatro de Tarragona (cuarta edición) tendrá lugar del 14 al 23 de Julio. Durante 10 días, Tarragona se llenará de sensaciones teatrales. Una nueva oportunidad para disfrutar de las propuestas más vanguardistas, conocer nuevos talentos de las artes escénicas y descubrir nuevos espacios.

El programa consta de 12 propuestas de 6 países diferentes y un lenguaje único y universal: la emoción. Estamos convencidos de que todas os sorprenderán. Nuevas dramaturgias al servicio del espectador ávido de riesgo y de nuevos formatos teatrales.

Se quiere que todo el mundo se involucre y haga suyo el Festival. Se ha incorporado el Young FITT, donde seréis vosotros quienes decidiréis  con vuestro voto y  criterio cuál ha sido la mejor propuesta de esta edición. La compañía ganadora obtendrá un premio económico para poder continuar su producción y llevará el nombre de Tarragona en las próximas representaciones de su espectáculo. ¿A qué estás esperando? El FITT comienza contigo.

 

Programa de actos:

http://fitt.cat/category/espectacles-fitt/

 

Foguera de Sant Joan

NIT DE SANT JOAN

SANT JOAN A TARRAGONA

Com cada any  s’apropa la nit més màgica, la NIT DE SANT JOAN.  Molts actes programats, desde l’arribada del foc, divendres 23 a les 19:30, a les 23:00 la Cercavila del Foc pels carrers de la Part  Alta  i a les 00:30   la Revetlla  i els castells del dia 24.

Como cada año, se hacerca la noche más mágica, la NIT DE SANT JOAN. Muchos actos programados, desde la llegada del fuego, viernes 23 a las 19:30, a las 23:00 Cercavila del fuego por las calles de la Part Alta y a las 00:30 la Verbena y los “castells” el dia 24 por la tarde. 

Programa de actos:

http://www.tarragona.cat/cultura/fitxers/altres/programa-sant-joan-2017

 

Cartell Fira del vi DO Tarragona

19a FIRA DEL VI DE LA DO TARRAGONA

La dinovena edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona tornarà a la Rambla Nova de Tarragona els dies 16, 17 i 18 de juny com sempre en horari de divendres a la tarda i de matí i tarda en les jornades de dissabte i diumenge. La fira del vi reunirà una vintena d’expositors de les quatre comarques productores de la DO Tarragona, el Tarragonès, l’Alt Camp, el Baix Camp i la Ribera d’Ebre i també productors de cava i vermut d’aquestes comarques.

La decimonovena edición de la Feria del Vino de la DO Tarragona volverá a la Rambla Nueva de Tarragona los días 16, 17 y 18 de junio como siempre en horario de viernes por la tarde y por la mañana y tarde en las jornadas de sábado y domingo. La feria del vino reunirá una veintena de expositores de las cuatro comarcas productoras de la DO Tarragona, el Tarragonès, el Alt Camp, el Baix Camp y la Ribera de Ebro y también productores de cava y vermut de estas comarcas.

 

foto de cep amb uns raïms negres

ENOTURISME DO TARRAGONA (1)

VISITES CELLERS DO TARRAGONA

Enoturisme: Us proposem una ruta on podreu visitar 4 cellers de la D.O. Tarragona. En un altra article us en proposarem més.  Dos dels cellers, a més a més de poder degustar els seus vins, son edificis modernistes, “catedrals del vi”,  son els de Nulles i el de Vila-Rodona. Us deixem les dades de contacte:

ADERNATS – VINÍCOLA DE NULLES,  Nulles

Tel: 977 60 26 22
www.adernats.com

Visites guiades cada dissabte i diumenge a les 11:00 i a les 12:15. El preu de la visita son 7€.

La visita dura aproximadament  1 hora, es visita la bodega amb un guia i al final es fa una cata de dos vins i un pica-pica. Durant la visita s’explica el procés de construcció de la bodega modernista dissenyada per l’arquitecte César Martinel l’any 1917.


COOPERATIVA DE VILA-RODONA , Vila-rodona

Tel: 977 63 80 04
www.coopvila-rodona.com

Reservas: Per fer la visita s’ha de reservar prèviament. Visita gratuïta.
Dilluns a dissabte de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00
Diumenges i festius de 10:00 a 14:00

La localitat està al mig de la Ruta del Císter, prop del monestir  de Santes Creus. És un edifici modernista,  de 1919, de notable interès arquitectònic obra de l’arquitecte vallenc  Cèsar Martinell. En la visita guiada s’explica l’arquitectura de l’edificio i les instal.lacions per elaborar de vi i cava. La visita acaba amb una  degustació de vins.


MAS VICENÇS, Cabra del Camp
Tel: 977 63 00 24
www.masvicens.com

Cal Reserva. Preu de la visita: 10€

Visites: Dissabtes, diumenges i festius  a les 12:00.

S’ofereixen visites guiades a la bodega i vinyes i al final  hi ha una cata de vins de diferents varietats a càrrec de l’enòleg de la bodega.


VINYA  JANINE, Rodonyà

Tel: 977 62 83 05
www.vinyajanine.com

Cal reservar. Visita gratuita

Visites: Dissabte: matí i tarda. Diumenge: matí

VISITAS CELLERS DO TARRAGONA

Enoturismo: Os proponemos una ruta donde podreis visitar 4 bodegas de la D.O. Tarragona. En otro articulo os propondremos más.  Dos de las bodegas , a más a mas  de poder degustar sus vinos , son edificios modernistas, “catedrals del vi”,  son los de Nulles y el de Vila-Rodona.

Os dejamos los datos de contacto: 

ADERNATS – VINÍCOLA DE NULLES,  Nulles

Tel: 977 60 26 22
www.adernats.com

Visitas guiadas cada sábado y domingo a las 11:00 y a las 12:15. El precio de la visita: 7€. 

La visita dura aproximadamente 1 hora, se visita la bodega con un guía y al final se hace una cata de dos vinos y un pica-pica. Durante la visita se explica el proceso de construcción de la bodega modernista diseñada por el arquitecto César Martinel en 1917. 

COOPERATIVA DE VILA-RODONA , Vila-rodona

Tel: 977 63 80 04
www.coopvila-rodona.com

Reservas: Para hacer la visita se tiene que reservar previamente. Visita gratuita.
Lunes a sábado de 9:00 a 13:00 y de 15:00 a 19:00
Domingos y festivos de 10:00 a 14:00

La localidad está en medio de la Ruta del Císter, cerca del monasterio de Santes Creus. Es un edificio modernista, de 1919, de notable interés arquitectónico obra del arquitecto vallenc Cèsar Martinell. En la visita guiada se explica la arquitectura de la edificio y las instalaciones para elaborar de vino y cava. La visita acaba con una degustación de vinos.

MAS VICENÇS, Cabra del Camp
Tel: 977 63 00 24
www.masvicens.com

Hace falta reserva. Precio de la visita: 10€

Visitas: Sábados, domingos y festivos a las 12:00. 

Se ofrecen visitas guiadas a la bodega y viñas y al final hay una cata de vinos de diferentes variedades a cargo de la enòleg de la bodega.

VINYA  JANINE, Rodonyà

Tel: 977 62 83 05
www.vinyajanine.com

Hay que reservar. Visita gratuita

Visitas: Sábado: mañana y tarde. Domingo: mañana 

Visita guiada a la bodega, a las viñas y al final sesión de cata de vinos. También calçotades con cata de vinos.

Visita guiada a la bodega, a las viñas y al final sesión de cata de vinos. También calçotades con cata de vinos.

foto nocturna de la muralla de Tarragona

NIT DE MUSEUS

INFORMACIÓ PRÀCTICA

La Nit dels Museus es celebrarà el proper dissabte 20 de maig de 2017.  S’han programat 4 grups que començaran en horaris i llocs diferents. Tots els grups passaran per les 7 institucions participants. Les diferents rutes començaran molt puntualament a l’horari i lloc indicat.

Activitat gratuïta. Nombre de places limitades. Imprescindible fer reserva prèvia.

GRUP RAMBLA: 18:00 hores. Lloc de trobada: CaixaForum Tarragona (Carrer Cristòfor Colom, 2. Al costat de la font del Centenari)

GRUP PART ALTA: 18:00 hores. Lloc de trobada: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5)

GRUP RAMBLA: 21:00 hores. Lloc de trobada: CaixaForum Tarragona (Carrer Cristòfor Colom, 2. Al costat de la font del Centenari)

GRUP PART ALTA: 21:00 hores. Lloc de trobada: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5)

RESERVES

Per fer la reserva:

– envieu un correu electrònic a reserves@aurigasc.com indicant: el nombre de persones interessades, preferència d’horari i un nom, telèfon i adreça electrònica de contacte. Se us enviarà un correu electrònic de resposta confirmant la disponibilitat de places en la ruta sol·licitada.

– truqueu al telèfon 977 22 54 94 de dilluns a divendres de 9:00h a 17:00h.

En qualsevol cas, se us haurà de confirmar la disponibilitat de places.

Les inscripcions es tancaran a les 17:00 hores del dijous 18 de maig de 2017.

INFORMACIÓN PRÁCTICA

La Noche de los Museos se celebrará el próximo sábado 20 de mayo de 2017. Se han programado 4 grupos que empezarán en horarios y lugares diferentes. Todos los grupos pasarán por las 7 instituciones participantes. 

Actividad gratuita. Número de plazas limitadas. Imprescindible hacer reserva previa.

GRUPO RAMBLA: 18:00 horas. Lugar de encuentro: Caixaforum Tarragona (Calle Cristòfor Colom, 2. Junto a la fuente del Centenario)

GRUPO PARTE ALTA: 18:00 horas. Lugar de encuentro: Museo Nacional Arqueológico de Tarragona (Plaza del Rey, 5)

GRUPO RAMBLA: 21:00 horas. Lugar de encuentro: Caixaforum Tarragona (Calle Cristòfor Colom, 2. Junto a la fuente del Centenario)

GRUPO PARTE ALTA: 21:00 horas. Lugar de encuentro: Museo Nacional Arqueológico de Tarragona (Plaza del Rey, 5)

RESERVAS

Para hacer la reserva:

– enviáis un correo electrónico a reserves@aurigasc.com indicando: el número de personas interesadas, preferencia de horario y un nombre, teléfono y dirección electrónica de contacto. Se os enviará un correo electrónico de respuesta confirmando la disponibilidad de plazas en la ruta solicitada.

– Llamar al teléfono 977 22 54 94 de lunes a viernes de 9:00h a 17:00h.

En cualquier caso, se os tendrá que confirmar la disponibilidad de plazas.

Las inscripciones se cerrarán a las 17:00 horas del jueves 18 de mayo de 2017.

Grup gent amb el Pont del Diable de fons

PARC ECOHISTÒRIC DEL PONT DEL DIABLE

 

El Parc Ecohistòric del Pont del diable de Tarragona ofereis una agradable jornada familiar de descoberta del patrimoni, cultura, natura i gastronomia

L’Aqüeducte de les Ferreres, popularment conegut com Pont del Diable, és un dels monuments més impressionants i millor conservats de la Tàrraco romana. Situat en un entorn natural privilegiat, el Parc Ecohistòric del Pont del Diable, que és com s’anomena l’àmbit sobre el qual pivota el magne aqüeducte, ofereix viure al visitant una experiència privilegiada i autèntica durant la qual aquest descobrirà un dels racons més emblemàtics de la ciutat que combina patrimoni, cultura, natura i gastronomia. Quatre en un. Ens acompanyes?

Limonium, l’empresa que ha transformat el Parc Ecohistòric del Pont del Diable, ha estat molt sensible a l’hora d’integrar el seu projecte de recuperació i comercialització turística del llegat patrimonial amb l’entorn natural, conscient que més enllà del monument, el visitant pot gaudir d’un paratge autènticament mediterrani, amb la seva flora i fauna, i d’un jardí romàntic que es remunta en el temps.

El Parque Ecohistòric del Puente del Diablo de Tarragona ofrece una agradable jornada familiar de descubrimiento del patrimonio, cultura, naturaleza y gastronomía

Aqueducte romà tarragona

El Parque Ecohistòric del Puente del Diablo de Tarragona ofrece una agradable jornada familiar de descubrimiento del patrimonio, cultura, naturaleza y gastronomía

El Acueducto de les Ferreres, popularmente conocido como Pont del Diable, es uno de los monumentos más impresionantes y mejor conservados de la Tàrraco romana. Situado en un entorno natural privilegiado, el Parque Ecohistòric del Pont del Diable, que es como se denomina el ámbito sobre el cual pivota el magno acueducto, ofrece vivir al visitante una experiencia privilegiada y auténtica durante la cual este descubrirá uno de los rincones más emblemáticos de la ciudad que combina patrimonio, cultura, natura y gastronomía. Cuatro en ud. Nos acompañas?

Limonium, la empresa que ha transformado el Parque Ecohistòric del Puente del Diablo, ha sido muy sensible a la hora de integrar su proyecto de recuperación y comercialización turística del legado patrimonial con el entorno natural, consciente que más allá del monumento, el visitante puede disfrutar de un paraje auténticamente mediterráneo, con su flora y fauna, y de un jardín romántico que se remonta en el tiempo.

Els contactes són: visites@pontdeldiabletarragona.com o 675 853 722 o restaurant@pontdeldiabletarragona.com

Façana de la catedral de Tarragona

“MAGNA VOCE” VEUS, CANTS I HISTÒRICS MEDIEVALS

 

MAGNA VOCE, es una visita diferents per diversos indrets de la part alta de Tarragona. Una passejada per la Muralla, el Pretori, el Call Jueu, el Pla de la Seu i Catedral i l’església de Sant Llorenç. Posaran veu a aquests testimonis muts del passat per gaudir i conèixer la història  medieval de Tarragona. Dia 6 de maig a les 11:00. Duració de la visita 2 h 30′.  Reserva prèvia: 659 111 081

MAGNA VOCE, se una visita diferentes por varios lugares de la parte alta de Tarragona. Una paseo por la Muralla, el Pretorio, el Call Judío, el Pla  de la Seu  y Catedral y la iglesia de Sant Llorenç. Pondrán voz a estos testigos mudos del pasado para disfrutar y conocer la historia medieval de  Tarragona. Dia 6 de mayo  a las 11:00. Duración de la visita 2 h 30′.  Reserva prévia: 659 111 081